Unoeuro anmeldelse

Unoeuro er et velkendt ansigt blandt de mange hostingløsninger. Et af firmaerne med de bedste anmeldelser på Trustpilot hvor over 82% af de 3.390 anmeldelser har været med 5 stjerner. Det har givet en imponerende score på 9,1.

Vi er selv meget begejstrede for Unoeuro, med baggrund i deres support, muligheder og funktionaliteter på webhotellet. Det indebærer enkel opsætning af SSL, nemme 301 viderestillinger og 1-click funktionalitet.

De tilbyder lave priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Læs meget mere om dem i vores Unoeuro anmeldelse.

Unoeuro webhotel og muligheder

  • Plads: 10 – 200 GB
  • Trafik: Ubegrænset
  • Antal domæner: Ubegrænset
  • Antal e-mails: Ubegrænset
  • FTP adgang
  • 1-click installation
  • Gratis subdomæner
  • Daglig backup

Mængden af plads, trafik og antal domæner vil afhænge af hvilken hostingløsning du vælger.

Når du skal bestille hos Unoeuro, kan du vælge ’Basic’, ’Standard’, ‘Pro” og ’Entreprise’. Den primære forskel er mængden af plads og hastigheden på serveren, om der køres med 1, 2, 3, eller 4 CPU kerner. De fleste kan nøjes med løsningen til 18,67 kroner pr. måned.

Unoeuro er god, men billig hosting

Erfaringer med Unoeuro

Det første møde med Unoeuro kan godt virke lidt forvirrende, da deres priser er angivet i Euro. Det er udelukkende fordi de er en international udbyder, men tag ikke fejl. Supporten og interfacet foregår på dansk, så du kan bestemt ikke mærke det som kunde.

Deres hjemmeside fortæller om det meste, så du ved alt om dit webhotel inden du bestiller. Når du er kommet videre ind i systemet og vil du opleve at deres support er yderst kompetent og kan hjælpe dig ud af de fleste situationer. Efter alt, så har de været i branchen siden 2004.

Kundeservicen er i top for de kunder, der måtte opleve problemer undervejs og de hjælper dig gerne, selv hvis problemet ikke er tilknyttet specifikt til webhotellet. Vi kan varmt anbefale dem til dig, der søger en billig løsning, men med alle de nødvendige funktioner og fornem support.

Meebox og Surftown er blevet til Unoeuro

Unoeuro har igennem de seneste år opkøbt store danske konkurrenter som Meebox og Surftown, hvilket har givet dem en endnu stærkere plads på det danske marked. Meebox og Surftown var begge populære hostingudbydere, hvor deres kunder over de seneste år er blevet overflyttet til Unoeuro efter opkøbet.

Det har medført en række mindre ændringer, specielt hvis du før har været de andre steder. Fx. er Unoeuro netop begyndt at tilbyde telefonsupport hvis du mindst har et Pro webhotel, hvilket ikke var muligt før. Vi gætter på det skyldes en efterspørgsel fra forhenværende Surftown kunder, der har været vant til at have muligheden. Så de har formegentlig ønsket det samme, efter flytningen til Surftown.

Fakta om Unoeuro

Det er firmaet Combell (tidligere Zitcom Group) der ejer Unoeuro, ligesom de ejer Dandomain og Scannet. Særligt efter opkøbene af Meebox og Surftown, står de rigtig stærkt på det danske hostingmarked.  Unoeuro er GOLD partnere med Microsoft omkring deres hosting. Partnerskabet gør at ASP/ASP.net hostingen er mere stabil end hvad du kan finde hos nogle af de øvrige udbydere.

Det vil ligeledes være en miljøvenlig beslutning at vælge dem, da de gør meget for miljøet. De har nemlig det man kalder en ’Dansk Standard Certificering’, eller bedre kendt som Blomsten og Svanen.

De er helt klart én af vores favoritter på hostingmarkedet i Danmark.