Har du en normal indkomst og vil gerne låne penge, så har du rigtig gode muligheder online. Her er godkendelsesraten høj og processen mere ligetil end i banken. Samtidig er kravene mindre hårde, hvilket gør at en normal indtægt vil være tilstrækkelig hos de fleste lånefirmaer.

Størrelsen på din indkomst, din eksisterende gæld og økonomi generelt, vil du være med til at bestemme den rente du får tilbudt. Men du bør sagtens kunne lave dit ønskede lån med en normal indtægt.

Vil du låne med normal indtægt?

Nu til dine lånemuligheder ud fra din indkomst. Vi kan hurtigt sige at udbyderen herunder med det højeste indkomstkrav, er Santander Bank. De kræver du tjener mindst 240.000 kroner om året, hvilket er markant mindre end gennemsnittet. Så du bør have gode kort på hånden og mange muligheder, for at finde det lån du søger.

Her er en række af de førende udbydere som du bør overveje at ansøge hos online:

  • Bank Norwegian
  • DER Privat Finans
  • L’EASY
  • Nordiclån
  • Santander Consumer Bank
  • Vivus

Bemærk at din indtjening aldrig er det eneste krav du skal opfylde. Som det første bør du tjekke at du er gammel nok, men dernæst skal du typisk have dansk statsborgerskab og ikke være registeret som dårlig betaler. Det er dog noget de fleste danskere kan klare.

Der findes firmaer helt uden indkomstkrav, men jo mere du tjener, desto bedre stillet vil du altid være som forbruger. Dels for at blive godkendt og dels for at modtage et tilbud med lav rente og lave omkostninger.

Gennemsnitlig indkomst i Danmark: 299.000 kr.

Det er altid noget diffust at snakke om hvad der er normalt og hvad en normal indkomst indebærer. For det normale kommer af gennemsnittet og vi har derfor set på den gennemsnitlige indkomst i Danmark.

Danmarks Statistik laver hvert år mange interessante udregninger om gennemsnitsdanskeren, alt efter alder, indkomst, familieliv, arbejdsliv og meget mere. Spændende læsning hvis man er til den slags. Her fremgår det at gennemsnitsindkomsten ligger på 299.000 kr. i skrivende stund. Se mere på DST.dk her.

Er du i den målgruppe vil din indtægt ikke være en begrænsning for dig. Os bekendt, er det højeste indkomstkrav online på 250.000 kroner om året (hos Ekspres Bank). Det er dog ikke mere end som så, for hvis du blot tjener 21.000 om måneden, er du oppe at tjene de påkrævede 250.000 kr. Så det er noget de fleste danskere kan fremvise.

Du kan i øvrigt se mere om hvor du kan låne 250.000 kr. på denne side.