Lån penge som ledig

Selvom man er ledig og uden arbejde, kan der stadig opstå et behov for at låne penge. Hvis du gerne vil låne penge som ledig, er dine muligheder klart bedst online. Det er svært at overbevise banken, hvor et fast arbejde og en solid privatøkonomi ofte er standard.

På nettet er kravene markant mildere og nemmere at opfylde. For det er de færreste udbydere som kræver du har fast arbejde, flere har ikke engang krav til en specifik indkomst. Så selvom dagpenge, SU eller kontanthjælp vil styrke dine godkendelseschancer, er det ikke nødvendigvis et krav. Mere om dine muligheder online her.

Online lån til ledige

Online lån til ledige kan søges hos flere udbydere og vi ønsker at give dig overblikket på denne hjemmeside. Via vores sammenligningsoversigt kan du få et værdifuldt indblik i dine muligheder som kunde, ligesom du kan tjekke relevante informationer om hvert firma.

Dels hvilke krav de har til ansøgere og dels hvad de kan tilbyde dig at lånebeløb, løbetider, renter og meget mere. Det giver dig et velinformeret grundlag, hvorfra du kan træffe din beslutning. Vi anbefaler du ansøger hos flere og får tjekket udbydernes krav, inden du klikker på “Ansøg” i oversigten.

Tjek indkomstkrav i vores oversigter

Du kan tjekke alle udbydernes indkomstkrav i vores oversigter, hvilket gør det nemt for dig at se, hvem der reelt kan hjælpe dig. Du vil opleve enkelte udbyder har faste krav på enten 125.000 eller 150.000 kroner om året. Selv dette krav vil de fleste kunne opfylde, hvis du modtager dagpenge eller kontanthjælp.

Når vi anbefaler du bruger lidt tid på at tjekke udbyderne, er det fordi det vil hjælpe dig med at finde den bedste løsning. Den kommer ikke af sig selv, men ved at du sætter dig lidt ind i tingene. Specielt som ledig, er der ingen grund til at låne dyrere end nødvendigt.

Alle danskere har muligheden for at indhente flere lånetilbud, hvor renterne vil variere en del. Uanset om du er ledig, selvstændig eller studerende. Du bør derfor søge flere steder, så du finder det billigste firma og den laveste ÅOP.

Får du dagpenge eller kontanthjælp?

– De færreste udbydere har faste indkomstkrav

Indkomstkravet fylder en del på denne side og med god grund. Det er det skillende punkt som ledig, når det kommer til dine muligheder. Det er dog vigtigt at understrege, at dagpenge og kontanthjælp vil være nok hos de fleste udbydere.

Det er faktisk kun Bank Norwegian og Santander Consumer Bank, der vil være umuligt at blive godkendt hos. Dels fordi du enten skal have fast arbejde eller en årlig indkomst på 240.000 kr. Det er de færreste ledige der kan prale af dette. Så foruden disse to ellers gode udbydere, vil du nærmest have frit valg på alle hylder online.

Hvis du er ledig og søger lån som studerende, bør du ligeledes være opmærksom på om du opfylder alderskravet. De fleste steder er det på 20 år, mens du har enkelte muligheder, hvis du er 18-19 år.

Det skal du vide som ledig

Der er ingen tvivl om det er sværere at låne penge som ledig, end hvis du var lønmodtager, ikke mindst til en lav rente. For at hjælpe dig godt på vej, har vi hver fremhævet 4 udbydere med forskellige krav til indkomst eller fast arbejde. På den måde undgår du at spilde tiden, såfremt du ikke kan opfylde nedenstående:

  • Santander Consumer: 240.000 kr. om året
  • Robotlaan.dk: 150.000 kr. om året
  • Nordiclån: 125.000 kr. om året
  • Bank Norwegian: Fast arbejde

Sidst vil vi opfordre alle ledige til at tænke sig om 2 gange, inden man optager et lån online. Uden arbejde har man en mere skrøbelig privatøkonomi, så du bør i hvert fald holde dig fra de helt store beløb, der kan være svære at få afdraget 100 %.