Hosting af WordPress

Hvis du har brug for en WordPress hjemmeside, er det vigtigt at du vælger en udbyder der tilbyder en 1-klik installationsmulighed. Det gør de fleste og det vil gøre hele starten langt nemmere og hurtigere.

Hvis du har besluttet dig for at lave en WordPress side, men mangler et webhotel, har vi udvalgt en række af de bedste løsninger på markedet. Se de billigste webhoteller med 1-klik installationer, så du nemt kan få opsat WordPress på domænet.

Find det bedste webhotel til WordPress

 

Som du kan se i vores oversigt, er der rigtig mange valgmuligheder, så besøg eventuelt 2-3 for at se nærmere. 1 GB kan være for lidt plads, hvis du har store planer, men ellers bør webhotellerne opfylde alle behov.

WordPress er et af de mest brugte CMS systemer herhjemme i Danmark og international, med over 60 millioner brugere på verdensplan. På alle måder et fantastisk open source CMS, der er fuld af fordele.

Brug for hosting af WordPress?

WordPress CMS system er et open source, som især kører meget på forskellige plugins. De mange plugins har gjort at dem til det perfekte system, hvis man tænker på at lave en blog, en webshop eller noget helt tredje.

Der findes en del gratis og billige templates/designs på markedet, hvilket er ideelt hvis man ikke selv har evnerne til at designe siden. Disse designs kan nemt installeres og udskiftes efter behov. Alt du skal gøre er at uploade temaet og få det aktiveret.

Hvad angår de mange  plugins, rummer de en bred vifte af funktionalitet og muligheder. Ja, kun fantasien sætter grænser for hvad diverse webudviklere har lavet. Det er fordelen ved open source systemer. Alle udviklere i verden kan lave plugins til systemet, så DU kan bruge dem.

Alt i alt er WordPress en fantastisk nem, billig og brugervenlig løsning. Vores klare favorit hvis du er nybegynder eller lettere trænet som webmand. Har du brug for hosting af WordPress kan du nemt komme i gang hos landets førende udbydere.

Vælg en udbyder der tilbyder 1-klik installation

At sætte WordPress op ved hjælp af FTP, vil være svært for de fleste. Det kræver i hvert fald at du læser guides, ser videoer og har en god teknisk forstand. Men hvem gider egentlig alt det besvær? Det korte svar er ingen.

Det er derfor vi anbefaler dig kun at vælge de udbydere der tilbyder 1-klik installationsmuligheder. Det gør alle udbyderne i vores oversigt og det er faktisk blevet standard hos langt de fleste firmaer.

I mange tilfælde vil installationsfeaturen indebærer en del forskellige systemer, hvoraf Joomla og Drupal er de mest udbredte. Så mulighederne er mange.