Lån penge

Sammenlign online lån og få overblik over markedet, dine muligheder og hvad udbyderne kan tilbyde hver især. Der er mange fordele ved at sammenligne renter og vilkår, samt indhente flere lånetilbud, da det vil give dig de bedste kort på hånden.

Sammenlign og find det billigste lån

Det er 100% gratis og uforpligtende at ansøge.

Brug vores oversigt til at se mulighederne og klik på “Vis mere” hvis du ønsker at se flere informationer, om den enkelte udbyder. Du kan nemt sortere visningen, alt efter hvilke beløb eller alder, der matcher dit udgangspunkt.

Gå altid efter den laveste ÅOP

Der er ingen tvivl om det er en god investering, at bruge 20-30 minutter på at sammenligne långivere inden du tager en beslutning. Dels om hvor du skal ansøge og dels om at få indhentet flere tilbud.

For du kan hverken være sikker på at blive godkendt eller at få tilbudt attraktive renter og ÅOP-satser. Det afhænger af din privatøkonomi og den enkelte udbyders kreditvurdering af dig. Af samme årsag, bør du gør en væsentlig indsats for at finde den laveste ÅOP på markedet.

Find online markedets laveste ÅOP for dig, ved at indhente flere lånetilbud. Det er gratis og uforpligtende. Det billigste lån vil være tilbuddet med den laveste ÅOP. Så enkelt er det.

3 gode råd inden ansøgning

Det er ekstremt nemt og enkelt at udfylde en låneansøgning online, og specielt derfor bør du læse vores 3 gode råd til inden du går i gang. Der er en række overvejelser du altid bør gøre dig før du søger, så du ikke tager en forkert beslutning. Her kommer de 3 tips:

1. Er der plads i budgettet?

Det er ikke en selvfølge at der er plads i budgettet, for hvis du får en månedlig ydelse på 1.500 kr. skal du have et rådighedsbeløb der overstiger dette. Helt kort, skal du finde frem til hvilket rådighedsbeløb du har og hvor mange penge du kan undvære hver måned (til afdrag af lånet). Når du ved det, kan du ansøge og vælge en passende løbetid.

2. Hvor mange penge mangler du egentlig?

Det ses tit at forbrugere låner flere penge end nødvendigt, blot fordi man kan . Men der løber altså flere renteomkostninger på og det vil tage længere tid af afdrage. Så lad vær med at låne mere end du egentlig behøver, heller ikke selvom det blot er 5.000 kr.

3. Sammenlign på rette grundlag

Der er desværre nogle danskere der ikke helt kender til forskellen mellem renten og ÅOP. Eller som ikke har en grundlæggende økonomisk forståelse til at vurdere forskellige låneeksempler over for hinanden. Så lad os gøre det helt klart.

Eksempler kan blot bruges vejledende, du skal indhente lånetilbud for at vide hvad DU kan opnå. Herefter kan du sidde med tilbuddene foran dig og sammenligne dem. Medmindre andet har en væsentlig rolle, bør tilbuddet med laveste ÅOP vælges.

Sammenligner banker – en god investering!

Der er ingen tvivl om det er en rigtig god investering, at bruge lidt tid på at sammenligne bankerne og deres renter med hinanden, inden du beslutter dig for, hvor du vil ansøge. Det vil samtidig være en god idé, at være omhyggelig med at vurdere og sammenligne de lånetilbud, du får retur. De kan være ret forskellige i deres aftalevilkår, rente og ÅOP.

Går du efter det billigste lån, skal du vælge den laveste ÅOP, men husk at tage beslutningen på et bredt og informeret grundlag. Det kan være vilkårene kan gøre en forskel, så renten (prisen) er ikke alt. Mange fokuserer på renten, men så overser du gebyrer og løbende omkostninger, der kan skævvride billedet. Hold derfor fokus på ÅOP-satsen, så du sammenligner lånetilbud på et korrekt grundlag.

Har du brug for mere viden og anbefalinger til, hvordan du bør gribe låneprocessen an, så er Forbrugslån Guiden og FINDINO to gode steder at starte. De har et bredt kendskab til lånemarkedet og kan gøre dig klogere på både vigtige begreber, det nye ÅOP-loft og meget mere.