Sammenlign webhoteller

Få overblik over webhoteller og hostingudbydere i Danmark. Når du skal vælge nyt webhotel er det altid vigtigt at undersøge markedet og dine muligheder. Vi har gjort forarbejdet for dig og giver dig her en god oversigt. Sammenlign de forskellige løsninger med hinanden, indtil du finder det du søger.

Find Danmarks billigste og bedste webhotel

Brug vores oversigt til at finde Danmarks billigste og bedste webhotel, alt efter dine behov. Valg af hosting udbyder bør afhænge af dine behov og formålet med hjemmesiden. Husk på du altid kan opgradere, så altid bedst at start ud med færre GB, end for mange.

*Vi arbejder på at få flere hostingudbydere med i oversigten.

 

Valg af GB

Overvej nøje hvor mange GB plads og trafik du forventer at bruge. Langt de fleste hosting udbydere tilbyder 1-click installationer, hvilket gør at du nemt kan komme i gang med populære systemer som WordPress og Joomla. Alle løsninger på listen kan være velegnede som webhotel til en WordPress hjemmeside. Det er primært hvis du skal have mange billeder på siden eller driver en webshop, at 5-10 GB kan blive for lidt.

Der er altså markant forskel på om du skal bruge webhoteller til at oprette en hjemmeside eller en webshop. Webshops kræver typisk langt mere plads, fordi der skal være en masse produktbilleder på siden, som optager GB.

Antal domæner

På de fleste webhoteller er der mindst plads til 2-5 domæner, men vi anbefaler du tjekker inden bestilling, såfremt du skal have flere hjemmesider liggende på samme webhotel. Hvis ikke i første omgang, så oplever mange et behov for at have flere domæner på samme webhotel, så det er helt bestemt noget der bør indgå i din beslutningsproces.

Det kan være en hjemmeside der skal ud på flere sprog, at du har flere projekter i tankerne, kender nogle der også har lyst til en hjemmeside etc. Der kan være mange årsager, men 1-2 domæner bliver hurtigt for lidt.

Bedste webhotel i 2023?

Alle leder efter det bedste webhotel i 2023, men hvordan finder du helt præcist frem til det? Det er bare vigtigt at understrege at behovene er forskellige, så nogle har brug for en billig og simpel løsning, men andre hjemmesider kræver mere plads.

Det er derfor svært at give et entydigt svar på, hvad der vil være det bedste webhotel for dig. Når det er sagt, kommer her en række hovedregler som er gode at have for øje.

Prisen er en væsentlig parameter for de fleste, hvorfor flere af vores oversigter lægger meget vægt på prisen. Ikke at det billigste webhotel, altid vil være det rigtige eller det bedste. Der er bare rigtig mange hobbybrugere, bloggere eller små & mellemstore virksomheder, der sagtens kan nøjes med disse løsninger.

Og man får rigtig meget for pengene, ved bare at vælge dem der koster 9, 15 eller 20 kr. om måneden. Der findes naturligvis dyrere PRO løsninger, men de fleste kan faktisk nøjes med dette.

Dertil kommer at man altid har mulighed for at opgradere sin hostingløsning og typisk uden det medføre nogle væsentlige vanskeligheder. Det vil derfor altid være smartere at vælge den billigste af to muligheder, hvis man er i tvivl, for man kan altid opgradere efterfølgende.

Er SSL inkluderet?

Langt de fleste hostingudbydere inkluderer gratis SSL som en del af deres løsning. Det har tidligere været sådan, at du nogle steder skulle tilkøbe det. SSL-certifikater er efterhånden blevet så fast en bestanddel af alle sites på nettet, at du skal have det opsat for at drive en både seriøs og moderne hjemmeside.

Du kan derfor være sikker på at SSL-certifikatet er inkluderet og forholdsvis nemt at aktivere. Sådan er det hos langt de fleste udbydere og ellers kan supporten hjælpe dig med, hvordan du gør. Det er helt klart et must, at få opsat.

Hostingudbydere i Danmark

Der findes en lang række hostingudbydere og Din-pris.dk har lavet anmeldelser af flere af aktørerne. De kan forhåbentlig hjælpe dig med at få et indblik i hvad de kan tilbyde og hvem der matcher dine behov bedst. Du finder vores anmeldelser af diverse hostingudbydere herunder:

Skulle du være i tvivl om hvilken hostingudbyder du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan hjælpe de fleste på vej mod den rigtige løsning.

Din-pris.dk er en sammenligningstjeneste, hvor du både kan sammenligne hostingudbydere, bredbånd og lån. Gør brug af vores oversigter, så du får overblikket og gør dit forarbejde grundigt, inden du vælger udbyder.