Gratis oprettelse af hjemmeside

Det er på mode at få en hjemmeside – meget af årsagen skal findes i de gode hjemmesideservices og i hostingudbydernes smarte 1-click installationsmuligheder.

Her kan du nemt og hurtigt få installeret CMS systemer som WordPress og Joomla på dit domæne, uden at have den store tekniske forstand. Det kan ligeledes være et simpelt blogging system. Mulighederne er mange.

Vi har set nærmere på de førende webhoteller, hvor du kan oprette en gratis hjemmeside via deres 1-click installations funktionalitet:

I alle tilfælde er det gratis og uden besvær at anvende 1-klik funktionen. Nok koster det penge at bestille domæne og webhotel, men herfra er omkostningerne holdt i bund. Med tanke på at en ny hjemmeside hurtigt koster 4-5.000 kroner, er det en oplagt løsning for mange.

Opret hjemmeside via 1-click installationer

Når du skal have oprettet en hjemmeside, kan du gøre brug af 1-click installation, for at komme hurtigt i gang. Der findes et utal af forskellige CMS systemer som nemt kan installeres på denne måde. Nogle af dem der bliver meget brugt i Danmark er:

  • WordPress
  • Joomla!
  • Drupal
  • Prestashop (Særligt til webshops)

De forskellige CMS systemer er også blevet gjort meget brugervenlige, da de netop er til de brugere, som ikke har den store forstand på programmering, design og hvad det ellers kræver for at bygge en hjemmeside op fra bunden.

En nem vej til at komme i gang

Som nævnt er det en nem vej til at komme i gang. De forskellige CMS systemer gør også at du nemt kan vælge mellem gratis templates, der kan få din hjemmeside til at se pæn ud.

Desuden er det muligt at få plugins til disse CMS systemer. De forskellige plugins kan være alt lige fra søgemaskineoptimering, til et forum, eller smarte gallerier og billedfremvisninger.

Vær opmærksom på at det godt kan være svært, da du har en masse knapper at gøre med i de forskellige CMS systemer. Her er nettets mange guides og videoer heldigvis til stor hjælp. Hvis du tager det lidt af gangen, vil du til sidst kunne det udenad.