Om os

Din-pris.dk ønsker at være din foretrukne sammenligningstjeneste online, inden for bredbånd, lån og hosting i Danmark.

Formålet med Din Pris er at tilbyde en sammenligningsplatform, der gør du nemt kan sammenligne dig til den bedste pris.

Vi har fulgt det danske marked i mange år, hvilket har givet os en masse viden og information, om de forskellige udbydere. Vi ønsker at videregive dig alle vores bedste anbefalinger og give dig overblikket, afhængigt af dit udgangspunkt.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål og kommentarer, blot udfyld formularen eller skriv til kontakt@din-pris.dk.

Vi er tilgængelige man-fre mellem 9-16.

 

Om vores sammenligningstjeneste

Din-pris.dk er en kommerciel sammenligningstjeneste, der dog modtager kommission for de kunder vi henviser til udbyderne. Det er sådan vores tjeneste fungerer og holdes kørende. Vi samarbejder altså med de udbydere du finder på hjemmesiden.

Du må ikke forvente at vores oversigter altid giver dig et komplet udvalg af samtlige firmaer på markedet. Vi fremviser blot de firmaer vi samarbejder med, som dækker de forskellige brancher godt og bredt.

Du kommer aldrig til at skulle indtaste personlige oplysninger på vores hjemmeside, hvis primære formål er at give dig det svære overblik. Vi præsenterer dig for dine muligheder og giver dig vejledende anbefalinger, men vi tilbyder ikke rådgivning. Vi anbefaler du læser vores Vilkår inden brug af hjemmesiden.

Miljøvenlighed og CSR

Din Pris går meget op i miljøvenlighed og har valgt at lade vores hjemmeside CO2-neutralisere. Vi mener alle virksomheder og tjenester bør gøre en indsats for at begrænse CO2-forbruget. Særligt danske virksomheder står for den overvejende andel af udledningen, i det danske klimaregnskab.

CSR er et andet vigtigt område, vi gør meget ud af. Det skal være sjovt at gå på arbejde, de sociale og fysiske forhold skal være i orden og alle samarbejdspartnere og interessenter skal behandles godt. Man kommer længere med et smil på læben.

Vi er CO2-neutrale

CSR mærket

Hvem står bag?

Din-pris.dk er drevet af Conceptu ApS. Selskabet Conceptu blev grundlagt i 2014 og har specialiseret sig i at drive digitale tjenester og webbaserede løsninger.

Gennem årene har vi opbygget et stor erfaring og bred viden om danske markeder, så som bredbåndsmarkedet og lånemarkedet, hvilket gør vi bedre kan hjælpe dig med at finde frem til den bedste pris.

Conceptu ApS
CVR: 35676651

Kontaktinformation

Du er altid velkommen til at kontakte os og vi besvarer alle henvendelser inden for to hverdage.

E-mail: kontakt@din-pris.dk

Tlf.: +45 42 90 90 49