Hosting af server

Hosting af server er til personen eller virksomheden som gerne vil have lidt mere. Mange kan diskutere om en VPN, en dedikeret server og Cloud servere går under samme betegnelse. I denne artikel ser vi på området som en helhed.

Der kan være mange grunde til at du gerne vil have din egen server. Du skal bare være opmærksom på, at hvis det er første gang, så kan du muligvis støde ind i svære problemer.

Vi hjælper dig med at komme billigt i gang, ved at henvise dig til 5 af de billigste hostingløsninger på markedet lige nu.

Sammenlign hostingløsninger

 

Hosting af server til lav pris

Nogle af dem som tilbyder en server til lav pris er:

  • Abakomp
  • Unoeuro
  • NetGroup
  • Scannet
  • Hostcenter
  • Dandomain
  • Danhost

Der findes mange flere som hostingcentre og du bør altid undersøge markedet, for at finde den rigtige løsning. Disse er afgjort blandt de største og mest etablerede udbydere på markedet.

Det er vigtigt at kende til forskellen på et webhotel og en server. Når du bestiller et webhotel hos fx. One.com, kommer dine filer til at ligge på en server som One.com hoster. Eller i visse tilfælde bliver opgaven varetaget af hostingfirmaets samarbejdspartner.

Som almen bruger eller virksomhed med brug for en hjemmeside, vil et almindeligt webhotel altså være det rette. Det er primært særlige virksomhedtyper og hjemmesider, der har behov for at benytte ovenstående udbydere.

Find det billigste webhotel på markedet

Eftersom at der findes mange forskellige webhost på internettet, kan der være mange penge at spare hvis du finder det billigste webhotel på markedet.

Ofte kan man diskutere hvor billigt det skal være, før du begynder at gå på kompromis med kvaliteten. Der skal helst altid være en balance mellem pris og kvalitet. Men konkurrencen har bare medført, at du efterhånden får meget for pengene og selv ved de billige løsninger, er supporten i top.

Når du vælger bør du være opmærksom på tilbud eller om du får gratis oprettelse som ny kunde. Der kan hurtigt være 100-200 kroner at spare på den front.