Hosting af hjemmeside

At vælge den rette hosting af hjemmeside er afgørende, for at få en god og uproblematisk start. Du skal med andre ord vælge et webhotel der matcher dine og sitets behov.

Vi giver dig her overblikket over de gode webhoteller, så du ikke betaler mere end du behøver.

Når du skal klargøre dine behov, skal du først og fremmest tænke realistisk. Hvor meget trafik og plads har du brug for? En klassisk fejl mange nybegyndere laver, er at de køber alt for meget plads og derfor bruger flere penge end nødvendigt. Lav ikke samme fejl.

Mange danskere tror det er svært at lave en pæn hjemmeside, hvis du hverken kan kode eller lave et pænt design. Du kan undgå denne problemstilling ved at vælge en udbyder, der tilbyder nemme 1-klik installationsløsninger. Her kan du nemlig hurtigt komme i gang med WordPress og Joomla med flere.

Hvis du læser videre kan du se meget mere om webhotel til hjemmesider.

Alt om webhotel til hjemmeside

Det er selvfølgelig svært at dække alt hvad webhosting af en hjemmeside indebærer. Men der er en hel del forhold og parametre, du bør overveje og kende til.

Det mest logiske at starte ud med er pladsen. Er det en lille side du vil lave, behøver du ikke mere end 100 MB, hvorimod det er godt at have 20 GB såfremt du skal hoste en tung hjemmeside eller stor webshop.

E-mails kan også være en dejlig ting at have med i sin webhosting, så du kan fremstå professionel. De fleste udbydere tilbyder rigeligt med mailadresser, men være opmærksom på om antaller et stort nok. Særligt hvis du vil have individuelle mails til alle dine medarbejdere i virksomheden. Til hobbybrug behøver du ikke lægge det store i dette.

For at gøre det hele nemmere for dig har vi lavet en liste over, det du skal tænke på når du vælger:

  • Plads
  • Trafik
  • Antal e-mails inkluderet
  • Oprettelsesgebyr
  • Rabat ved halvårlig og årlig betaling
  • Backup og SSL inkluderet?
  • 1-klik installation (Dette gør det nemmere at komme hurtigt i gang med din side)
  • Mulighed for pengene tilbage
  • Oppetid

Det er ikke en udtømmende liste, men rummer bestemt meget af det vigtigste. Er du i tvivl om en webhost, kan du altid læse nærmere om dem i vores sektion med anmeldelser. De giver dig et godt indblik. Vores personlige favoritter er Meebox.net og Unoeuro.com, da de kombinerer fantastisk service, med lave priser og alle de nødvendige funktioner.

Skulle du har spørgsmål til webhoteller eller konkrete udbydere, er du altid velkommen til at kontakte os. Så videregiver vi dig gerne erfaringer og input.