Tilbud på webhotel

Vil du gerne finde et godt tilbud på dit nye webhotel, så har du gode muligheder for at finde det på denne side. Vi har samlet en række af de aktuelle kampagner på hosting, hvor du kan spare penge. Se hvilke tilbud du kan vælge imellem og spar penge på din hosting.

Aktuelle kampagner på hosting

*Bemærk at tilbud kan være udløbet.

Vi vil i de næste afsnit kommer nærmere ind på de forskellige tilbud, hvis du ønsker at læse mere. Alternativt kan du klikke dig videre til udbydernes hjemmesider, hvor du helt sikkert kan finde al den information du behøver, for at tage en beslutning.

One.com tilbud – Starter pakken

Hos One.com har de lige nu tilbud på både Starter pakken og deres Professionel Plus.

Det er førstnævnte vi har fokus på i denne artikel. Med et Starter webhotel hos One.com får du 50 GB plads, muligheden for en SSL sikret forbindelse og adgang til deres hjemmesideprogram, hvis du gerne vil lave din hjemmeside fra bunden.

Se også: Gratis webhotel i Danmark

Hvem er det for?

Normalprisen på Starter webhotellet er 27,50 kr./md. (aktuelt 19 kr./md.) og det er overordnet set en god løsning, hvis du har en blog, firmahjemmeside eller webshop der ikke kræver særligt meget plads.

Det er klart, at har du en webshop med rigtig mange billeder eller en blog med mange mange tusinde besøgende om måneden, så er det muligt du skal vælge en dyrere hostingløsning. Det vil dog være tilfældet for de færreste.

One.com er et rigtig godt sted at starte, fordi de har mange års erfaring i branchen og kompetente supportere der sidder klar i live-chatten, hvis du får spørgsmål eller lignende.

Skulle du være i tvivl om løsningen er den rigtige for dig, kan du ligeledes forhøre dig hos dem. Men husk på du altid kan opgradere til en dyrere hostingløsning, hvor der er mere plads.

Se også: Sammenlign priser på hosting af hjemmeside

Team.Internet tilbud

Team Internet er en solid hostingudbyder og deres tilbud giver dig virkelig meget webhotel for pengene. Bestemt et godt valg, hvis du har/vil lave en normal hjemmeside, uden ekstra behov for plads og mængde trafik. Skulle der opstå begrænsninger, kan du som altid bare opgradere webhotellet.

Her er det du får med hostingløsningen.

  • 9 kr./md. (normalpris 49,-)
  • 5 GB plads
  • 20 postkasser
  • SSL
  • Gratis oprettelse

 

Disclaimer: Husk på at tilbuddene kan være udgået, men udbyderne kører jævnligt med nedsatte priser, så der kan tit være penge at spare ved at undersøge mulighederne.