Hosting af webshop

Har du en virksomhed eller ønsker du at starte en forretning, så er webshoppen et must for de fleste. Udviklingen gør at flere vil starte online virksomhed eller styrke deres tilstedeværelse på nettet.

Vi hjælper dig med at finde en passende hostingløsning til dine behov. Sammenlign webhoteller herunder og find billig hosting til din webshop. Der er ingen grund til at betale for mere end du bruger. Husk på at du altid kan opgradere webhotellet.

Oversigt: Find webhotel til webshop

Vi tager forbehold for ændringer i priser og vilkår hos udbyderne. 

Det kan være svært at overskue hele markedet, så vi har gjort forarbejdet for dig. Vi har udvalgt de 5 af de billigste webhoteller til hosting af webshop, men som vel og mærke opfylder langt langt de fleste behov.

Bemærk at vi henviser dig til 5 forskellige udbydere, hvis du har særlige præferencer.

Vores udgangspunkt har været, at alle webshops bør have mindst 3 GB og 25 GB trafik. Alle løsninger under dette er derfor bevidst fravalgt. En shop fylder per defintion mere end almindelige hjemmesider og det bør du tage højde for når du vælger.

Selvom vi har indlagt disse krav, kan du stadig bestille løsninger til kun 9-10 kroner pr. måned. Så du vil få rigtig meget for pengene.

Udvælg et webhotel der matcher dine behov

Når du skal i gang med at kigge efter et sted at have din webshop, skal du som titlen så fint siger, finde et sted der kan opfylde dine behov. Vi har allerede gjort forarbejdet, men overvej alligevel om der er særlige ekstra krav.

Vi anbefaler at du klikker dig ind på 2-3 af udbyderne i vores oversigt for at læse mere og få et nærmere indblik. Den fulde specifikation af hvad webhotellet indebærer står på deres hjemmeside. Det vil give dig det bedste udgangspunkt, når du skal vælge.

Et vigtigt parameter er fx. backups og krypterede SSL forbindelser. Det er nemlig lovpligtigt at du har SSL opsat, hvis du skal håndtere betalinger i webshoppen.

 

Hvis du er det mindste i tvivl om hvem du bør vælge, da pris og indhold kan minde om hinanden flere steder, henviser vi til vores Anmeldelser-afsnit. Her har vi set nærmere på hver udbyder og delt vores erfaringer.