Lån penge som pensionist

Du kan låne penge som pensionist flere steder, men det kan være svært i banken, hvis du ikke længere er på arbejdsmarkedet. Hvis du overvejer dine alternativer, er blevet afvist af banken, eller vil have en nemmere løsning, kan du søge online lån til pensionister. Det er gratis og uforpligtende at ansøge og de billigste har fornuftige renter.

Søg online lån til pensionister

Vi giver dig overblikket over hvor du kan låne penge online. Alle har mulighed for at ansøge. Vi anbefaler du ansøger flere steder, da det vil give dig det bedste udgangspunkt.

De fleste ældre har det sværere med internettet og nye digitale løsninger. I lånebranchen har alle online udbydere gjort det ligetil. Du kan nemt vælge dit lånebeløb, indtaste dine oplysninger og gennemføre en ansøgning.

Du kan læse om ansøgningsprocessens forløb længere nede, hvis du vil vide mere. Ønsker du at få et indblik i dine lånemuligheder som pensionist, kan du tjekke vores sammenligningsoversigt. Her finder du informationer om hver enkel udbyder. Du kan tjekke renter, lånebeløb, svartider og meget mere.

Bemærk at der kan gælde andre forhold for enlige på pension. For en afklaring af dine muligheder, kan der ansøges uforpligtende eller den enkelte udbyder kan kontaktes.

Ansøgningsprocessen trin for trin

– Låneansøgning kan udfyldes på 5-10 min

Hvis det er første gang du prøver at søge lån online, vil det være rart at vide hvordan processen forløber. Vi har derfor beskrevet den typisk ansøgningsproces trin for trin, i dette afsnit. Få et indblik i de forskellige steps i ansøgningen.

Du vil erfare at det er enkelt og kan udfyldes på under 10 minutter. Se mere her.

Step 1: Vælg lånebeløb og løbetid

Du skal starte med at vælge dit ønskede lånebeløb og løbetid. Du kan selv justere dem op og ned, alt efter dine behov. Det er dog afgørende at du sikrer, den månedlige ydelse er til at betale. Hvis du føler den er for høj, bør du hæve løbetiden.

Step 2: Udfyld personoplysninger

Når du har trykket “Ansøg om lån” er det næste step, at udfylde en række oplysninger om dig selv. Det indebærer kontaktoplysninger, joboplysninger og boligforhold. Alle informationer og elementer, der hjælper udbyderen med at kreditvurdere dig som kunde.

Du kan og bør ikke ændre ved de angive oplysninger, men det hjælper långiveren med at klarlægge et passende renteniveau. Det er ikke noget du kan påvirke, men det er bl.a. derfor de ønsker oplysningerne. Foruden at de ønsker at vide, hvem de udlåner pengene til. Du kan trygt udfylde det hele, da det sker via en sikret forbindelse.

Step 3: Afvent lånetilbud

Step 3 er efter du har indtastet alle oplysninger og indsendt din ansøgning. Det er nu tid til at afvente lånetilbud retur og de kan komme med forskellige tidsrammer. De helt hurtige svarer dig i løbet af minutter, mens andre er timer og dage om det. Du vil kunne se firmaernes forventede svartider i oversigten herover.

Medmindre det haster, bør det dog ikke gøre den store forskel. Dem er der længst tid om at svare, er nemlig ofte de billigste. Så afvent indtil du har fået svar fra alle, du har ansøgt hos. Du gør altid klogt i at sammenligne online lån, da der kan være mange penge at spare og det styrker dine chancer for at finde den bedste løsning. Hvis du bare vælger det første tilbud du får i hånden, er der større risiko for du får valgt forkert.

Step 4: Tjek indbakken og underskriv med NemID

Sidste step er at du tjekker din indbakke, de tilsendte lånetilbud og udvælger din favorit. Her bør du særligt fokusere på ÅOP, for at finde den billigste løsning. Når du har taget din beslutning, kan du nemt underskrive aftalen med dit NemID.

Hvis der opstår problemer med dette, eller hvis du er i tvivl, kan du altid tage kontakt til lånefirmaet. De vil gerne hjælpe dig, da de har forståelse for at ældre og pensionister, kan have sværere ved at optage lån online.

Alternativer til seniorlån på nettet

Der er altid alternativer og vi har allerede været inde på dine øvrige muligheder. Seniorlån på nettet er blot én af flere valgmuligheder. Du kan altid vælge at forhøre dig i banken, du kan snakke med din familie eller du kan af og til opnå finansiering hos forhandleren.

Dette vil særligt være gældende, hvis du søger et forbrugslån til køb af campingvogn, brugt bil eller nyt køkken. I disse tilfælde, kan det være muligt at opnå finansiering hos forhandleren. Så helt overordnet, er dine alternativer følgende:

  • Banken
  • Familie og venner
  • Forhandlere

Vi håber du finder den bedste løsning. Online kan du i hvert fald altid søge gratis og uforpligtende, hvorefter du kan vurdere om det er noget for dig.