Har du brug for 175.000 kroner på kontoen? Det kan være du skal købe ny bil, finansiere ombygninger i hjemmet eller noget helt tredje. Du kan låne 175.000 kr. hos flere udbydere online, til en meget fornuftig rente.

Din-pris.dk viser dig de førende udbydere, hvor de billigste har renter der starter lavt. Det gør dem til et stærkt alternativ til din egen bank. Husk du kan undersøge mulighederne gratis, da alle lånetilbud er uforpligtende.

Online lån på 175.000

Søg flere steder, for at få det bedste udgangspunkt.

Ansøg gratis og uforpligtende. 

De fleste der efterspørger et privatlån på 175.000 vil tænke på banken som det første. Det er bare ikke altid de acceptere din ansøgning, da deres ansøgerkrav er relativ strikse. Specielt efter Finanskrisen, har mange strammet deres krav. Hos online bankerne er det mere simpelt at få godkendt sin ansøgning. Det gør processen nem og helt enkelt for enhver, selvom der er tale om et stort lån på 175.000 kr..

Alt om at låne 175.000 online

Lån 175000 kr.Det er ikke alle danskere der har prøvet et låne penge online før, eller som ved præcis hvilke krav der skal opfyldes og hvad de forskellige procentsatser indebærer. Vi har derfor lavet et afsnit med alt om at låne 175.000 kr. online, så du er godt rustet til at komme i gang.

Ansøgerkrav

Vi starter med at se på ansøgerkravene. Samtlige udbydere har krav, men de kan være ret forskellige. Først er der firmaernes standardkrav, som nærmest findes hos alle selskaber:

  • Dansk statsborgerskab
  • Legitimation (pas eller kørekort)
  • Ingen RKI eller Debitor Register

Dernæst har vi de mere variable ansøgerkrav, der er forskellige fra selskab til selskab. Det vil primært vedrører din indtægt og alder. Alderskravet kan være på 18, 20 eller 23 år. Hvis du er i den målgruppe, bør du være særligt opmærksom på det forhold.

Indkomstkravet vil typisk svinge fra 125.000 kroner om året (Nordiclån) til 250.000 kroner om året (Ekspres Bank). Igen, hvis du ikke tjener over dette, bør du være OBS på dette forhold.

De mange procentsatser

Det næste, men mest vigtige for at du får valgt det billigste lån på 175.000 kr. er de tilbudte procentsatser. For renten (debitorrenten) og åop er bestemt ikke det samme. Alle lån indebærer løbende renteomkostninger, der typisk bliver mindre, jo mere du har afdraget. Disse procentsatser vil fremgå tydeligt og være “nemme” at forstå for de fleste.

ÅOP er derimod en mere avanceret og kringlet udregning, hvor samtlige gebyrer og løbende udgifter er inkluderet. Et begreb der er “opfundet” for at skabe gennemsigtighed for dig som forbruger. Det er derfor ÅOP-satsen du skal kigge på, når du skal vælge det billigste tilbud.

Tænk dig om 2 gange

Sidst er det værd at nævne, at du bør tænke dig om 2 gange, inden du underskriver et forbrugslån på 175.000. Det er ikke småpenge og selvom du har fået en attraktiv rente, gældsætter du dig stadigvæk ret markant. En gæld der vil belaste din privatøkonomi i mange år fremover.

Du bør derfor tænke dig om 2 gange, inden du tager en beslutning. Det kan aldrig skade at sove på det, hvis du er i tvivl. Du kan sagtens indhente lånetilbud, uden at have taget en beslutning. Det er først når du signerer aftalen, at du er bundet, omend du altid vil have en 14 dages fortrydelsesret.