Mobilabonnement med fri internet

Du bruger internettet på din mobil til stort set alle apps, og med de store skærme som iPhone 8 og Samsung Galaxy har lanceret, er det efterhånden ligeså nemt at se film og serier på mobilen, som på computeren.

Derfor er det utroligt frustrerende, hvis man løber tør for data midt på måneden, fordi man ikke har valgt nok GB. Men kan man egentlig få fri internet til sin mobil? Det er ikke særligt udbredt, men herunder kan du se hvor du kan finde et mobilabonnement med fri data.

Find mobilabonnement med fri data

De fleste udbydere har en øvre grænse på fx. 30 GB data, men der er heldigvis enkelte muligheder, for dig der foretrækker det.

Man kan så diskutere om du reelt har behov for et mobilabonnement med fri internet, da der virkelig skal meget til for at nå over de grænser, som mobilselskaberne har i dag. Særligt hvis du har 20, 30 GB data, vil du opleve det er vanskeligt at få brugt det hele.

Sammenlign mulighederne i oversigten og deres priser, for at finde frem til hvilken udbyder der matcher dine behov. Du kan nemt se mere på udbydernes hjemmeside ved at klikke “Bestil”. Her vil du kunne læse mere om det enkelte abonnement.

Over 30 GB er reelt fri internet

I øjeblikket findes der som sagt få mobilselskaber, hvor du har mulighed for at købe uanede mængder internet, men rigtig mange tilbyder så mange GB, som du i realiteten vil få meget svært ved at bruge. Derfor har du reelt fri internet, selv hvis du vælger en af de største pakker på mange GB.

Allerede ved 20 GB internet om måneden har du så meget data, at du nok aldrig vil komme i problemer med at bruge for meget via mobilen, og hvis du vælger et abonnement med 30 GB har du så meget data, at du roligt kan bruge internetdeling alle månedens dage og stadigvæk ikke løbe tør.

Opsummering

Med tanke på priserne hos fx. Yousee, bør du overveje om det er de ekstra penge værd. Eller om du kan nøjes med fx. at vælge 20 GB data og så betale væsentlig mindre om måneden. For selvom du ikke bruger det hele, kommer du fortsat til at betale for det.

Oister har udbyderen med de skarpeste priser på området, så det vil være et rigtig godt valg ud fra et prismæssigt synspunkt.