Skal du låne 85.000 til en ny bil, lejlighed, renovering, investering i virksomhed eller noget helt andet? Så kan du vælge et online forbrugslån og have pengene på kontoen allerede dagen efter. Du vælger selv, hvad du vil bruge pengene på, og hvor hurtigt du vil tilbagebetale dem.

Her hjælper vi dig med at få styr på de vigtigste ting, inden du ansøger et online forbrugslån på 85000 kr., så du nemmere kan finde frem til den billigste løsning for dig.

Se hvor du kan låne 85000 kr.

Nedenfor finder du en oversigt med flere af de selskaber på det danske marked, som kan tilbyde forbrugslån på 85.000 kr. Oversigten har vi lavet til dig, så du ikke selv skal bruge tid og energi på at indhente information om alle de forskellige muligheder. Så kan du hurtigt få overblik over markedet og se de selskaber, som er relevante for dig.

Når du udvælger de selskaber, du vil søge hos, så kan du se på flere ting såsom rente, gebyrer, forventet svartid osv. Men først og fremmest skal du finde selskaber, som kan opfylde dine behov i forhold til beløb og løbetid, og hvor du kan blive godkendt.

Brug oversigten til at finde netop de selskaber, som du vil sende din ansøgning afsted til. Husk, at du først kan se din personlige rente, når du har modtaget konkrete tilbud retur. Så send altid flere ansøgninger afsted til forskellige udbydere. Det er helt gratis og uforpligtende at ansøge om online lån på 85000, så søg hos mindst 2-3 forskellige og gerne flere.

FAQ om forbrugslån på 85000

Vi har samlet svar på de vigtigste spørgsmål om forbrugslån på 85.000 kr. Så kommer du endnu nemmere og hurtigere gennem processen.

Hvilke ansøgerkrav skal jeg opfylde?

Selskaberne kan have forskellige krav til dig som ansøger, men der findes dog nogle overordnede kriterier. Først og fremmest skal du have folkeregisteradresse i Danmark, og du skal være fyldt 18 år for at kunne låne på egen hånd. Mange selskaber vælger dog en højere aldersgrænse såsom 20 eller 23 år.

Derudover må du ikke være registreret med dårlig gæld i RKI eller Debitorregistret. Endelig har mange selskaber krav til, at du kan dokumentere en fast indtægt. Der er ikke nødvendigvis nogen nedre grænse for denne indtægt, hvis blot du er i arbejde.

Hvilke omkostninger er der?

Først og fremmest skal du se på renten, når du skal finde prisen på lånet. Renten angives som en procent af det beløb, du låner, og den kommer i tillæg til det egentlige afdrag på forbrugslånet. Du kan se et estimat af renten i oversigten, men den endelige renten vil først kunne fremgå af dit uforpligtende tilbud, eftersom den afhænger af din kreditvurdering. Desuden findes der nogle gebyrer, du skal betale. Det varierer hos de forskellige selskaber men kan blandt andet være i forbindelse med etablering og betaling.

For et samlet indblik i lånets omkostninger bør du se på ÅOP, som fremgår af det tilbud, du modtager. Denne inkluderer både renten og alle øvrige gebyrer og beskriver derfor prisen mest nøjagtigt. Vælger du tilbuddet med den laveste ÅOP, så har du fundet dit billigste forbrugslån på 85.000 kr.

Hvor hurtigt modtager jeg de 85000?

Det varierer fra selskab til selskab, hvor hurtigt pengene udbetales. Du får oftest svar på din ansøgning inden for timer, og så kan du godkende aftalen, når du vil. Når du har godkendt med dit NemID, så går der som regel 1-3 hverdage, inden pengene står på din konto. Det fremgår oftest fra selskabernes hjemmesider, hvor hurtigt pengene udbetales.