Har du brug for et lån på 85.000 kr.? Vi hjælper dig med at få styr på de vigtigste ting, inden du søger online forbrugslån på 85000 kr., så du nemmere kan finde frem til den billigste løsning for dig. Få overblikket via vores oversigt med førende online banker på markedet.

Se hvor du kan låne 85000 kr.

Sammenlign og ansøg helt uforpligtende.

Når du udvælger de selskaber, du vil søge hos, så kan du se på flere ting såsom rente, gebyrer, forventet svartid osv. Men først og fremmest skal du finde selskaber, som kan opfylde dine behov i forhold til beløb og løbetid, og hvor du kan blive godkendt.

Brug oversigten til at finde netop de selskaber, som du vil sende din ansøgning afsted til. Husk, at du først kan se din personlige rente, når du har modtaget konkrete tilbud retur. Så send altid flere ansøgninger afsted til forskellige udbydere. Det er helt gratis og uforpligtende at ansøge om online lån på 85000, så søg hos mindst 2-3 forskellige og gerne flere.

FAQ om forbrugslån på 85000 kr.

Vi har samlet svar på de vigtigste spørgsmål om forbrugslån på 85.000 kr. Så kommer du endnu nemmere og hurtigere gennem processen.

Hvilke ansøgerkrav skal jeg opfylde?

Selskaberne kan have forskellige krav til dig som ansøger, men der findes dog nogle overordnede kriterier. Først og fremmest skal du have folkeregisteradresse i Danmark, og du skal være fyldt 18 år for at kunne låne på egen hånd. Mange selskaber vælger dog en højere aldersgrænse såsom 20 eller 23 år.

Derudover må du ikke være registreret med dårlig gæld i RKI eller Debitorregistret. Endelig har mange selskaber krav til, at du kan dokumentere en fast indtægt. Der er ikke nødvendigvis nogen nedre grænse for denne indtægt, hvis blot du er i arbejde.

Hvilke omkostninger er der?

Først og fremmest skal du se på renten, når du skal finde prisen på lånet. Renten angives som en procent af det beløb, du låner, og den kommer i tillæg til det egentlige afdrag på forbrugslånet. Du kan se et estimat af renten i oversigten, men den endelige renten vil først kunne fremgå af dit uforpligtende tilbud, eftersom den afhænger af din kreditvurdering. Desuden findes der nogle gebyrer, du skal betale. Det varierer hos de forskellige selskaber men kan blandt andet være i forbindelse med etablering og betaling.

For et samlet indblik i lånets omkostninger bør du se på ÅOP, som fremgår af det tilbud, du modtager. Denne inkluderer både renten og alle øvrige gebyrer og beskriver derfor prisen mest nøjagtigt. Vælger du tilbuddet med den laveste ÅOP, så har du fundet dit billigste forbrugslån på 85.000 kr.

Hvor hurtigt modtager jeg de 85000?

Det varierer fra selskab til selskab, hvor hurtigt pengene udbetales. Du får oftest svar på din ansøgning inden for timer, og så kan du godkende aftalen, når du vil. Når du har godkendt med dit NemID, så går der som regel 1-3 hverdage, inden pengene står på din konto. Det fremgår oftest fra selskabernes hjemmesider, hvor hurtigt pengene udbetales.

Sammenlign og find det billigste lån på 85.000 kr.

Du kan spare mange penge ved at undersøge og sammenligne dine muligheder, inden du optager et forbrugslån. Her hjælper vi dig godt igennem processen, så du kan finde det bedste og billigste lån på 85.000 kr. for dig og dine behov.

Hvis du søger et lidt beløb, kan du også tage et kig forbi vores side, der gennemgår det du skal være opmærksom på, hvis du vil låne 65.000 kr.

Hvad er mine chancer for at blive godkendt?

Når du ansøger om et forbrugslån skal udbyderen vurdere, om du kan blive godkendt. Det gør de på baggrund af en kreditvurdering, som de foretager ud fra dine personlige oplysninger. Denne er til for at vurdere, hvor sandsynligt det er, at du vil tilbagebetale pengene til tiden. Du skal altså have en tilstrækkelig kreditvurdering for at få din ansøgning godkendt. Kreditvurderingen baseres blandt andet på din indkomst, men inkluderer også din alder, tidligere gæld mv.

Derfor gælder det altså, at du skal have en vis indkomst for at kunne låne 85.000 kr. Som hovedregel skal du dokumentere en fast indkomst fra et deltids- eller fuldtidsarbejde, og der vil typisk være en minimumsgrænse for denne.

Derudover gælder der en række grundlæggende krav for at blive godkendt til et forbrugslån. De er som følger:

 • Du skal være fyldt 18 år (hos nogle udbydere 21 eller 23 år)
 • Du skal være dansk statsborger
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret

Har du en fast indkomst og opfylder du i øvrigt ovenstående krav, så har du altså gode chancer for at blive godkendt til et lån på 85.000 kr. Det kommer dog an på, hvor høj din indtægt er, og om du har øvrig gæld i forvejen. Kravene eksisterer naturligvis også for din egen sikkerheds skyld, så du ikke kommer til at gældsætte dig for et beløb, du egentlig ikke har råd til.

Sådan bliver du kreditvurderet

For at se, om du kan blive godkendt til et forbrugslån, er du nødt til at sende en ansøgning afsted. Det er nemlig sådan, at kreditvurderingen udføres på baggrund af din ansøgning, og hver eneste ansøgning vurderes individuelt. Derfor kan du først være sikker på svaret, når du har modtaget din individuelle vurdering.

Du indsender din ansøgning på følgende måde:

 • Udvælg et par forskellige selskaber, som er relevante for dig
 • Indsend din ansøgning online ved at angive dine personlige oplysninger, lønsedler, årsopgørelse og lignende
 • Modtag dit individuelle svar inden for 1-2 hverdage og se, om du er blevet godkendt
 • Gennemlæs vilkår og priser i de tilbud, du har modtaget

Ud fra dette kan du samtidig finde det bedste og billigste lån på 85.000 kr. Du kan nemlig se på ÅOP i hvert tilbud, hvilket angiver de samlede omkostninger på lånet. Den laveste ÅOP vil altid give dig det billigste tilbud, hvis du i øvrigt har valgt samme beløb og løbetid.

Derfor kan du nemt og hurtigt sammenligne de forskellige tilbud og finde det bedste. Du kan klare hele processen online, hvilket giver dig et godt overblik og sparer dig for meget tid.

Du kan låne 85.000 kr. med medansøger

Bliver dine ansøgninger afvist, så har du en anden mulighed. Du kan nemlig forbedre dine muligheder ved at anvende en medansøger. En medansøger er en person, der underskriver kontrakten sammen med dig. Pålån 85000 den måde er I begge ansvarlige for lånet, og det giver udbyderen ekstra sikkerhed for, at I overholder tilbagebetalingen.

Når du ansøger sammen med en medansøger, så er det jeres fælles økonomi, der tages i betragtning i kreditvurderingen. Derfor lægges jeres indkomst sammen, så du nu kan blive godkendt til meget højere beløb. Har du eksempelvis en indtægt på 40.000 kr. om måneden og din medansøger 30.000 kr., så beregnes jeres kreditvurdering ud fra en indkomst på 70.000 kr.

Det kræver naturligvis, at medansøgeren også har en fornuftig økonomi og har en fast indkomst. Derudover skal medansøgeren leve op til de generelle krav ved forbrugslånet. Derfor bør du vælge en medansøger, der:

 • Har generelt godt styr på sin økonomi
 • Ikke har meget gæld fra tidligere
 • Ikke er registreret i RKI eller debitorregistret
 • Opfylder alderskravet

Medansøger bør også være en, du stoler på. Det vil typisk være et nært familiemedlem eller en partner, som man eksempelvis ser det ved boliglån. I princippet er der ikke nogen regler om, hvem du kan vælge, så længe personen er fyldt 18 år.

Penge er dog et følsomt emne, og derfor bør du vælge en person, du har tiltro til. Sørg for at tale tingene godt igennem, inden I underskriver, så I er enige om, hvordan afbetalingen skal forløbe.

Fordele og ulemper ved at låne 85.000 kr.

Et lån på 85.000 kr. kan have både fordele og ulemper. Her er nogle af dem:

Fordele:

 1. Opfyldelse af økonomiske behov: At låne 85.000 kr. kan hjælpe dig med at opfylde vigtige økonomiske behov eller mål, såsom at købe en bil, finansiere en uddannelse eller udbetale uforudsete udgifter.
 2. Hurtig likviditet: Ved at låne 85.000 kr. får du adgang til en større sum penge på én gang, hvilket kan være nyttigt, hvis du har akut behov for midler.
 3. Fleksible låneformål: Normalt kan du bruge lånebeløbet på den måde, der passer bedst til dine behov, uden strenge begrænsninger på formålet med lånet.
 4. Mulighed for afbetaling over tid: Ved at optage et lån på 85.000 kr. får du mulighed for at tilbagebetale beløbet over en længere periode, hvilket kan gøre det mere overkommeligt at håndtere tilbagebetalingen.

Ulemper:

 1. Rentebetalinger: Når du låner penge, skal du betale renter på det lånte beløb. Jo højere renten er, jo mere vil du betale tilbage over låneperioden. Det er vigtigt at være opmærksom på de samlede omkostninger og sikre, at du har råd til rentebetalingerne.
 2. Gældsbyrde: At have en større gæld kan medføre en byrde og påvirke din økonomiske fleksibilitet. Det er vigtigt at overveje din evne til at håndtere tilbagebetalingen og undgå at låne mere end du har råd til.

Det er vigtigt at grundigt overveje fordele og ulemper ved at låne 85.000 kr. og sikre, at du har en solid økonomisk plan for tilbagebetalingen. Inden du tager beslutningen, er det også en god idé at sammenligne forskellige låneudbydere og sikre, at du får de bedste vilkår og betingelser for dit lån.