Gratis webhotel og domæne

Der er i dag rigtig mange danskere som gerne vil have deres egen hjemmeside til forskellige formål. Gratis webhotel og domæne er generelt kun muligt, når udbyderne har tilbud. Vi har lavet en god oversigt med aktuelle tilbud på markedet.

Hvis du vil spare penge, bør du derfor i stedet gå efter de billigste webhoteller på markedet, med 0 kr. i gebyrer og lave månedspriser. Her finder du 5 af de billigste løsninger, som vil være en god start.

Udbydere som One.com har i perioder med tilbud, kunne tilbyde dig gratis webhotel og domæne. Omvendt er det ikke fordi et domæne behøver koste mere end 50 kr. så det altafgørende er helt klart den årlige pris for webhotellet. Undersøg markedet for at få en god pris, og alternativt kan du altid se priser og sammenligne via vores oversigter.

Tjek Danmarks billigste webhotel her.

Gratis webhotel via diverse hjemmesideprogrammer

Det er muligt at få et gratis webhotel og et domæne – hvis du vælger diverse gratis hjemmesideprogrammer – men din hjemmeside bliver oftest fyldt med reklamer. Det er primært en mulighed der findes hos gratis hjemmesideservices. Her vil det ofte være et subdomæne på formen: www.ditnavn.virksomhedensnavn.dk.

Mange af disse hjemmesideservices kører desuden med tidsbegrænsning eller pladsbegrænsning, så vi kan kun anbefale dig at købe et webhotel i stedet. Det behøver ikke koste mere end 100-200 kroner om året. Hertil skal tillægget til oprettelse og domæne så medregnes.

Domænet koster altid hos disse hjemmesideservices

Samtidig skal det noteres, at det altid koster penge at opgradere til hjemmeside på eget domæne, hos disse services. Så det er sjældent et meget billigere alternativ og bestemt ikke bedre, specielt ikke hvis du ønsker at drive et seriøst site uden begrænsninger. Men hvor du selv har kontrol over webhotellet og med FTP adgang.

Der findes billige alternativer (tæt på gratis)

Hvis man gerne vil have at det skal se helt professionelt ud, med et domæne, hosting og et godt supportteam, så kan man finde nogle billige alternativer der er tæt på gratis.

Hvis man leder godt og grundigt på markedet, vil man kunne finde et webhotel og domæne der koster 20.- om måneden, mens man stadig har godt med plads. De omtalte hjemmesideservices tilbyder alle muligheden for tilkøb af egne domæner. Du vil bare ende med at skulle betale mere end et webhotel vil koste.

Alt i alt er ingen løsninger både gratis og uden begrænsninger eller ulemper. Vi vil derfor anbefale dig at bruge vores sammenligningsoversigt til at finde de billigste webhoteller og udvælge det, der matcher dine behov.