One.com anmeldelse

One.com er en af de større virksomheder når det kommer til webhosting-løsninger. Det kan man også se på enkeltheden ved deres design, i det sekund man træder ind på hjemmesiden.

Når du har købt et webhotel og du kommer ind på deres kontrolpanel, vil du igen kunne se enkeltheden – næsten alt er skåret ud i pap for utrænede bruger. Men brugervenlighed kan ikke bestå en eksamen alene. Først har vi kigget nærmere på muligheder hos dem i vores One.com anmeldelse.

One.com webhotel og muligheder

Mængden af plads, trafik og antal domæner vil afhænge af hvilken hostingløsning du vælger.

1-click installations feature

1-click installationens programmet er altid en stor styrke som hostingfirma, da mange skal i gang med at bygge hjemmesider op. Er du mere til at bygge det hele op fra bunden selv, uden et CMS system, så tilbyder de en Web Editor. Her behøver du ikke arbejde med kodning, programmering mv. omend den har sine klare begrænsninger.

En anden mulighed hos One.com er ’Bix’. Bix er lidt ala en cloud, så du kan samle alle data ét sted. Du vil få adgang til alle dine filer på dit webhotel via bix, og kan endda uploade og downloade filer derfra.

Video om deres enkle løsninger 

One.com erfaringer

Som der blev nævnt i indledningen, så er one.com utroligt enkelt. Det viste sig at være tilfældet for os – der var ingen kvaler med at bruge deres wordpress installation, oprettelse af e-mails og de forskellige funktioner der bliver tilbudt.

Selv Web Editoren var forholdsvis nem at bruge – alle ting kræver selvfølgelig at man sætter sig ind i det, men efter et par gange, går det som smurt.

Hvis vi skal kigge på hvad andre mener, så er One.coms vurderinger på Trustpilot gode – 59% har valgt at give dem 5 stjerner. Med en score på 7 er der ingen tvivl om at de fleste kunder er tilfredse.

Er One.com godt?

One.com formår at gøre det hele brugervenligt. Der er ikke nogen tvivl om at det er et godt sted til nybegyndere.

De tilbyder også en 24/7 chatsupport – på dansk og engelsk – hvilket kan hjælpe dig meget, uanset hvornår du arbejder. Det er primært i hverdagene at den danske support er tilgængelig.