Webdomain anmeldelse

Webdomain har en del 1-klik installationer, der gør det nemt for dig at komme i gang. Langt flere muligheder end øvrige hostingudbydere, herunder Prestashop som indgår i deres QuickCMS. Mere om det senere  i vores Webdomain anmeldelse.

Den primære ulempe er, at de ikke har de helt store webhoteller at vælge imellem. Den øvre grænse går altså ved 10 GB og har du en tung eller stor hjemmeside, kan det være på grænsen. For alle andre vil de bestemt være et godt valg, specielt til priser fra kun 9 kroner pr. måned.

Webdomain webhotel og muligheder

Mængden af plads, trafik og antal domæner vil afhænge af hvilket webhotel du vælger.

Webdomains mulighed for at vælge flere domæner gør, at du kan udnytte det fulde potentielle, til en billig pris. Derudover kan du som lille eller mellemstor virksomhed, give alle dine medarbejdere deres egen e-mail. Helt op til 100 e-mails ved den store løsning Platin.

Vi anbefaler GOLD løsningen med gratis oprettelse

Som ny kunde bør du helt sikkert overveje ’GOLD’ løsningen, da den inkluderer gratis oprettelse. Allerede der vil du spare 99 kroner og til 19 kr./md kan de fleste være med.

Fakta om Webdomain.dk

Webdomain startede ud for 10 år siden og har derfor mange års erfaring. Det betyder at du kan forvente en rigtig god support.

En særlig vigtig detalje ved deres løsninger er, at Prestashop indgår i deres QuickCMS. Her finder du ligeledes Joomla, Drupal og WordPress – men Prestashop er det unikke. Det er langt fra alle hostingudbydere, der tilbyder denne mulighed.

Prestashop gør det muligt for virksomheder at få en e-handelsløsning med et betalingsgatesway som understøtter Quickpay og Paypal, for at nævne de to største.

Alle de forskellige CMS systemer gør det nemt at lave en blog, webshop og hvad man ellers kan finde på af idéer.

Det er Webdomains  mål at ramme en 99,95% oppetid på din hjemmeside og når man vurderer deres oppetider, kan man kun blive imponeret. Specielt med tanke på den lave pris. Priserne er nemlig skruet helt i bund og kommer ikke til at koste mere end hvad 3 cheeseburgere ville koste på McDonald’s – for ét år!

Samlet set har Webdomain et rigtig godt omdømme, hvilket en aktuel Trustpilot score på 9,1 bekræfter. Det gør dem til en af de mere populære udbydere på vurderingssiden. Vi har heller ikke en finger at sætte på dem, udover de småtinger der altid kommer.