Cliche hosting anmeldelse

Cliche er en webhost, som særligt er kendt på det svenske marked. Her arbejder de sammen med .SE, for at udvikle internettet i Sverige i en positiv retning. Et hostingfirma i fremgang, med en markedsandel på 25% for alle de nyoprettede webhoteller.

I Danmark er de blevet populære for deres billige løsninger, hvor priserne er presset i bund. Bedst illustreret ved deres billigste webhotel til 1 kr. pr. måned. Du får meget for pengene og medmindre du har store krav til hjemmesiden, vil de være en god løsning. Se mere i vores Cliche hosting anmeldelse.

Cliche webhoteller og muligheder

Mængden af plads, trafik og antal domæner vil afhænge af hvilken hostingløsning du vælger.

Cliches webhoteller er delt op i Alfa til Zeta, hvor der er plads til den kunde, som kun vil have en lille hjemmeside, til kunden som arbejder med de store projekter.

Alle Cliches webhoteller understøtter en hel del CMS systemer som du kan installere med et enkelt klik. Dette gælder b.la for WordPress, Prestashop, Drupal, MediaWiki, phpBB og de mange andre der er.

De mange CMS systemer der er at vælge imellem gør, at du kan prøve dig frem, indtil du er helt tilfreds. Det gør også at du har et CMS system til lige den idé du vil føre ud i livet, værende alt mellem en blog (WordPress) og en webshop (Prestashop).

Info om Cliche.dk

Cliche udmærker sig helt sikkert på punkter som andre webhosts ikke gør sig så meget i – eller reklamere så meget med. For Cliche har valgt at lave et stort statistiksystem, som gør at du har mulighed for at følge med i din hjemmeside.

Deres statistiksystem giver dig en storslået analyse om antal unikke besøg, antal fremviste sider, fordeling af sider der bliver set på din side, sprogindstillinger på din besøgendes browser og meget mere.

Derudover har Cliche også et af de billigste webhoteller i Danmark – nemlig en løsning til kun 1.- pr. måned.

De har ligeledes valgt at sætte deres fokus på at du kan ringe ind og snakke direkte med deres supportansatte, frem for en chatsupport. Det gør at du får en skræddersyet og personlig betjening, hvor de b.la yder support til Windows og Mac.

Den traditionelle support-ticket metode tilbydes også, hvis du foretrækker at få hjælp den vej fra.

Det primære kritikpunkt er deres telefonsupport, der beskyldes for at være nedladende og mangelfuld. Det afspejler diverse anmeldelser på Trustpilot, hvor det har medført en lav score på 5,3. Så det er et område der er delte meninger om.