cHosting anmeldelse

cHosting er en af de nyere virksomheder på banen. De blev oprettet i 2011 og har siden da valgt at lægge vægt på fleksibiliteten, således at du får den største frihed når du skal administrere dit eget kontrolpanel.

De udtrykker det klart på deres forside, at de hellere vil fokusere på at have din hjemmeside til at køre hver dag, med en oppetid på 99,9% end at tilbyde dig en lav pris. Kvaliteten er ikke noget der bliver gået på kompromis med. Læs meget mere om dem i vores cHosting anmeldelse.

Webhoteller og muligheder

Her er et indblik i de muligheder du har hos cHosting:

Mængden af plads, trafik og antal domæner vil afhænge af hvilket webhotel du vælger.

Der hvor cHosting udmærker sig med sine webhoteller er, at de begrænser sig ved at tilbyde lidt mindre trafik end hvad andre gør. Det gør dog også at prisen er i bund og derfor egner sig særligt godt til de mindre kunder som ikke har nået sit fulde potentiale endnu.

Derudover har de delt deres pakker op i standard og professionelle, hvor standardpakkerne selvfølgelig passer bedst til nybegyndere og mindre hjemmesider, hvorimod at de andre pakker passer godt ind til de store hjemmesider og virksomheder.

Værd at vide om cHosting I/S

Noget vigtigt man skal lægge mærke til hos cHosting er at de ikke har en chatsupport. Selvom det virker til at folk er perfekt tilfredse med cHosting som scorer 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvor det er hele 93% som har givet dem topkarakter.

Man får også daglige og månedlige backupløsninger hos cHosting, så du aldrig vil komme til at miste noget data, hvis uheldet skulle være ude. Du får et ubegrænset antal e-mail adresser, så uanset hvor mange mails du har brug for, står de til din rådighed.

Som en ekstra bonus har du mulighed for at spare 5 eller 10% ved at betale henholdsvis halvårligt eller årligt.

De har ligesom de fleste udbydere, en 1-klik installation med Prestashop, WordPress og Drupal. Derudover tilbyder de også OpenCart, Joomla, phpBB og mange andre løsninger – her er udvalget stort!

Alt i alt kan du nemt komme i gang med din hjemmeside hos cHosting og til en meget fornuftig pris.