Azehosting anmeldelse

Azehosting blev grundlagt i 2010 med fokus på kundekontakt, hvilket er en dyd, som de mener er noget som de andre webhost har glemt. Til dagligt består firmaet af 2 personer, Thomas og Haiko. De to personer får også til tider hjælp af en tredje.

Når man tænker på at firmaet kun består af de to personer, så vil man komme til at indgå i et tæt samarbejde og man vil altid blive behandlet professionelt og blive sat i første række. Eftersom at de også kun er to har de ikke en chatsupport, men gør derimod kun brug af ticket systemet.

Azehosting ønsker ligeledes at være en webhost, der kan tiltrække alle mulige forskellige kunder lige fra en fotograf til en gamer.

Webhoteller og muligheder

  • Plads: 1 – 150 GB
  • Trafik: 30 – 500 GB
  • Antal domæner: 1 – ubegrænset
  • Oprettelse: 99 kr.

Mængden af plads, trafik og antal domæner vil afhænge af hvilken hostingløsning du vælger.

Som vi nævnte i indledningen, så vil Azehosting gerne have meget kundekontakt. Det betyder også at de har valgt at tilbyde lidt mere end hvad man lige kan tænke sig når man køber en webhost.

De tilbyder nemlig skræddersyet løsninger – og det behøver ikke være løsninger som kun har noget med din webhost at gøre – Når de taler om en skræddersyet løsning, så er det også det de mener. På deres egen hjemmeside kommer de fx med forslag til design og Microsoft Office løsninger.

Ligeledes har de valgt at have servere i Tyskland. Dette betyder, at du har mulighed for at finde et billigt webhotel. De er helt sikkert en af de mest prisvenlige udbydere på markedet.

Få en Azehosting rabatkode

Kunne du tænke dig at få en rabatkode til Azehosting og derved spare en betydelig del af beløbet du ellers ville skulle betale?

Hvis det er tilfældet skal du bare taste følgende kode ind: 30PRCWBH og du vil få 30% rabat. Det er altså over den danske moms som du vil komme til at spare i sidste ende.

Det betyder også at du på deres dyreste webhotel kommer til at spare 356,40.- danske kroner om året.