Team Internet anmeldelse

Team Internet har eksisteret siden 1997 og er derfor en af de ældste udbydere på hostingmarkedet. Det gør at de kan lidt ekstra når det kommer til support og de svære problemstillinger.

På trods af deres mange år i branchen, er det en smule atypisk at deres navn ikke er mere velkendt, hos den almene forbruger.  Vi vil derfor se nærmere på dem i vores Team Internet anmeldelse, for de har mange gode ting at byde på.

Team Internet webhotel og muligheder

Mængden af plads og antal domæner vil afhænge af hvilken hostingløsning du vælger.

Som der står skrevet, så er MEDIUM pakken med gratis oprettelse. Hvis du slår til hurtigt vil du ligeledes kunne få pakken for 9 kroner om måneden i de næste 12 måneder. Det gør dem til én af markedets billigste udbydere.

Som noget ekstra, så tilbyder Team Internet fri trafik til alle deres kunder, uanset hvilken pakke du vælger at købe, suppleret med ubegrænset antal e-mail aliaser.

Det bedste ved dem er, at uanset hvilken pakke du vælger, så får du et stk. gratis DK domæne. Noget der normalt koster 45 til 60 kroner hos diverse hostingfirmaer. Vi kan klart anbefale dem, hvis du leder efter et billigt webhotel, med mange muligheder og høj oppetid.

Værd at vide om Team Internet

Team Internet vil gøre det muligt for din hjemmeside at være oppe i 99,95% af tiden. Det er deres mål at gøre dig tilfreds som kunde. For at kunne opnå dette mål har de lavet deres egne systemer til at overvære de mange forskellige driftsproblemer som kan opstå.

Derudover har Team Internet også implementeret en autoinstaller, der gør det nemt at installere WordPress, Joomla og Drupal. Med disse CMS systemer får du uanede muligheder – du kan nemlig bruge dem til at lave en blog, til at lave en virksomhedshjemmeside, webshop og hvad du ellers kunne finde på.

Hvis du vil have en hurtig oprettelse hos Team Internet, er det bedst du bestiller i deres åbningstider. Det gør ligeledes at du hurtigt kan få hjælp, hvis der opstår startproblemer. Ikke alle er lige erfarne med hjemmesider og webhoteller.