Webhotel med gratis SSL

Når du skal vælge et webhotel er det yderst vigtigt at du vælger en løsning, der tilbyder gratis SSL. Det er nemlig blevet afgørende at have en hjemmeside med SSL krypteret forbindelse på https:// hvis du vil ranke godt og sende det rette signal til dine besøgende.

Alle der driver en seriøs hjemmeside eller webshop kender til betydningen af at drive siden fra en krypteret SSL forbindelse. Hvis det er i dine planer nu eller fremadrettet, bør du sikre dig at udbyderen tilbyder det som en del af webpakken.

Vi har gjort en god del af forarbejdet for dig. Vi har lavet en oversigt med de udbydere hvor gratis SSL er en del af deres webhoteller.

*Der tages forbehold for ændringer i priser og vilkår. 

Ofte når man skal finde ud af om et webhotel har SSL løsninger skal man gå ind og tjekke under webhotellets ’specifikationer’. Her vil du desuden kunne få mange andre oplysninger om løsningen.

Det er ikke altid at det er gratis at benytte SSL hos de forskellige udbydere, men når det er en del af beskrivelsen, ved du det er nemt at komme i gang med. Hvis ikke, kan det blive en større opgave. Dels for at få certifikatet og dels for at få det tekniske på plads.

Så vi vil helt klart anbefale dig at vælge en hostingudbyder hvor gratis SSL er inkluderet og nemt at sætte op. Skal du først gøre det selv, kan det hurtigt koste nogle hundrede kroner og give en del ekstra besvær.

Hvorfor er SSL så vigtigt?

Bedre rankings og godt signal til besøgende

SSL er afgørende at specielt to årsager. Dels er det blevet en officiel ranking faktor, så hvis du ønsker gode placeringer i Google, bør du drive hjemmeside fra en https:// forbindelse. Dels sender det et godt og trygt signal til besøgende og specielt hvis du har online salg, kan det påvirke din konverteringsprocent væsentligt.

Hvis du ønsker en moderne og fremtidssikret hjemmeside, er der ingen vej uden om at opsætte SSL.

Som webshop i Danmark er det et lovkrav at tage betaling via en krypteret forbindelse. Det er for at beskytte kundernes personlige- og kortinformationer. I sidste ende skal det modvirke økonomisk kriminalitet. Som webshop og virksomhed vil en SSL forbindelse få Jer til at fremstå mere troværdige og sikre at handle med. Det skaber en tryghed der kan være værdifuld, i jagten på et salg eller en ny kunde.

Bemærk at der findes forskellige SSL certifikater der kan øge hjemmesidens sikkerhed, ligesom du bør overveje andre alternativer, der kan bidrage til dette. SSL certifikatet er kun ét element, for et sikkert site.

Sikkerheden giver tryghed og troværdighed

I takt med at e-handlen stiger, er der fortsat meget fokus på sikkerheden. Eftersom at sikkerhed er lig med tryghed og troværdighed, vil du lægge mærke til at kunder vil vælge/fravælge dig, alt efter hvordan de opfatter sikkerhedsniveauet på siden.

Vi kender det på os selv – sikkerhed er lig med tryghed. Det ville være et kæmpe troværdighedsskred, hvis der var nogle som hackede sig ind og fik fat i alle de oplysninger som der bliver sendt mellem afsender og modtager.

Du må ikke undervurdere betydningen, hverken for dit ansvar som webshopejer, eller for din konverteringsprocent på salget.

Læs også vores artikler om hosting af hjemmesider og webshops. Valget af udbyder kan nemlig vise sig afgørende for din forretning og dens platform online.