Vil du gerne lave et online lån som medhjælper? Det er ikke altid at din bankrådgiver siger JA til din forespørgsel, men så er det godt der er kommet mange gode alternativer på nettet. Alternativer hvor du kan søge alt fra 5.000 til 400.000 kroner, alt efter dine behov.

Lånemulighederne er mange og i denne artikel fokuserer vi på dine som medhjælper. For der er ingen tvivl om at din indkomst som butiksmedhjælper, pædagogmedhjælper eller lignende, har en indflydelse på hvem du kan søge hos online. Se meget mere her.

Brug for forbrugslån som medhjælper?

Det er blevet populært at lave forbrugslån i Danmark og grundene står faktisk i kø. Dels er det en rigtig nem og hurtig proces, hvilket betyder der er kort vej fra ansøgning til penge på kontoen. Dels er der kommet mange valgmuligheder og flere prisvenlige udbydere, med vejl. renter der starter under 5 %. Det er rigtig billigt for et forbrugslån, selv i banken.

Sidst er det værd at nævne alle forbrugslån online bliver lavet uden sikkerhed, hvilket bidrager til den enkle ansøgningsproces du vil opleve som forbruger. Ønsker du at søge forbrugslån som medhjælper, kan du med fordel gøre det online. Mulighederne er mange og som medhjælper bør du kunne opfylde kravene de fleste steder. Her er et udsnit af de udbydere vi mener du bør overveje i første omgang:

  • Bank Norwegian
  • Nordiclån
  • L’EASY
  • DER Privat Finans
  • Modus Finans
  • Santander Consumer

Af disse udbydere er det primært hos Santander Consumer, at der kan være vanskeligheder ved, i forhold til din indkomst. Her kræver de at du tjener mindst 240.000 kroner om året. Til gengæld skal du blot være 18 år for at kunne ansøge.

Det samme for butiksmedhjælpere, pædagogmedhjælpere etc.

Vi har et generelt fokus på medhjælpere i denne artikel, uanset om du arbejder i butik, som pædagog eller noget helt tredje. Årsagen er at du generelt vil have de samme muligheder for at optage lån som butiksmedhjælper, pædagogmedhjælper eller hvor du nu arbejder. Det er nemlig faggrupper og stillinger, hvor din indtjening bør være tilstrækkelig.

Der er specielt to krav der er forskellige og som skal opfyldes online. Det er til din indtægt og til din alder. Når det kommer til indtægten vil flere udbydere ikke have specifikke krav, mens andre blot kræver du tjener over 150.000 kroner årligt. Det er noget de fleste medhjælperstillinger indebærer.

Når det kommer til alderen, kan kravet være på 18, 20 eller 23 år. Igen vil de fleste medhjælpere være mindst 20 år, hvorfor dine muligheder er ret åbne. Du kan altid se nærmere og få overblikket, via oversigterne på hjemmesiden.

Så længe du tjener over 150.000 kr.

Det er en interessant tendens, at udbyderne har vidt forskellige krav til hvad du skal tjene, for at du kan ansøge hos dem. Det hele bunder i den strategi og risikoprofil hvert enkelt lånefirma har fastlagt. For lad os være ærlige, en lønmodtager med årsindtægt på 300.000 kr. vil være en mere “sikker” kunde, end en lønmodtager på deltid og årsindtægt på 150.000 kr. Sådan er det bare.

Det er derfor at de skelner forskelligt, men uanset hvad du tjener, kan du rent faktisk finde selskaber uden specifikke indkomstkrav. Du skal blot forvente, at det vil gøre det lidt sværere at blive godkendt.