Har du brug for et lån som kontorassistent eller receptionist. Vi har undersøgt dine muligheder, ud fra din indkomst, da det kan have en indflydelse på hvor du bør ansøge. Dels for at opfylde ansøgningskravene og dels for hvor du realistisk set bliver godkendt.

Få et indblik i dine lånemuligheder og den generelle gennemsnitsløn for kontorassistenter og receptionister i Danmark.

Forbrugslån til kontorassistenter og receptionister

Er det første gang du overvejer at optage forbrugslån online? Så er der en række ting der er værd at vide, inden du går i gang. Dette gælder uanset om du er kontormand, arbejder i reception eller noget helt tredje. Vi har samlet en række af de vigtigste informationer her:

  • Alle låneansøgninger er uforpligtende.
  • ÅOP er vigtigere end renten – hvis det billigste lån skal findes.
  • Alle udbydere har forskellige krav til ansøgere.
  • Alle renter er kun vejledende – du skal indhente tilbud for at se hvad DU kan få tilbudt.
  • Indhent flere tilbud, for at stille dig selv i den bedste position.

Online kan du søge alt fra 5.000 til 400.000 kroner, alt efter hvor meget du mangler på kontoen. Alle lån bliver lavet uden sikkerhed og uden at firmaerne blander sig. Det giver dig den totale frihed og samtidig vil du opleve, de er nemmere at overbevise end banken.

Så mens langt de fleste vil blive afvist til et forbrugslån i banken, er mulighederne anderledes gode på internettet.

Muligheder som kontorassistent

Én af de faktorer der påvirker dine lånemuligheder i høj grad, er din månedlige indkomst. Jo større årsindtægt du har, desto bedre er dit udgangspunkt. Dels vil du opfylde kravene hos flere udbydere og dels vil chancen for lave omkostninger være større.

Din indkomst HAR altså betydning og det er derfor vi har valgt at lave målrettede sider, alt efter din faggruppe.

Gennemsnitslønnen for en kontorassistent i Danmark ligger på 25.121 kr. ifølge Jobindex. Det er altid godt at vide, uanset om du ligger over eller under det lønniveau. Vær ikke bange for at stille krav til din arbejdsgiver, hvis du ligger betydeligt under dette niveau. Specielt ikke, hvis du er kvalificeret til mere.

Langt de fleste kontorassistenter har en månedlig indkomst i spændet 25.000 – 30.000 kroner og det betyder at du kan opfylde samtlige indkomstkrav på nettet. Selv hos Santander Bank, hvor din årsindtægt skal være på mindst 240.000 kr.

Muligheder som receptionist

Mulighederne som receptionist er meget de samme. Her er gennemsnitslønnen på 26.426 kr. på landsplan, hvilket er et godt niveau, i forhold til at ansøge online. Udvalget og godkendelseschancerne vil være høje.

Intervallet er mere spredt for receptionister, der kan tjene alt fra 20.000 – 30.000 kr. om måneden. Her har din arbejdsgiver, jobfunktion og erfaring helt sikkert en masse at sige.

Anbefaling

Ud fra dette vil vi anbefale følgende 3 lånefirmaer:

  • Bank Norwegian
  • Santander Bank
  • Nordiclån

Vi håber du er blevet klogere på dine muligheder og hvor du bør ansøge henne.