Hvis du har søgt på nettet efter lån, er du formentlig klar over, at der efterhånden er dukket et utal af udbydere op. Alle tilbyder de forskellige beløb, forskellige afdragsperioder og forskellige renter.

Derfor kan det være svært at gennemskue, hvilken aftale, der passer bedst til ens egne behov og ønsker. Vil man have et komplet overblik over de udbydere, der tilbyder dig penge, kan man med fordel kigge på forskellige oversigter. Med en oversigt får man et simpelt og gennemskueligt overblik over de forskellige pengegivere, der findes på nettet. Online kan du nemt sammenligne renter, lånebeløb, svartider og meget mere.

På den måde kan du hurtigt og nemt finde frem til den udbyder, som giver dig den bedste aftale. Er du faret vild i junglen af udbydere, og er du i tvivl om, hvilken udbyder dig passer dig bedst, kan du med fordel se nærmere på en af de oversigter, som findes på nettet.

Kviklån – op til 6.000 kr.

Der findes grundlæggende to kategorier på internettet: forbrugs- og kviklån. Som det fremgår af navnet, er det den hurtige af slagsen. Står du og mangler et par tusinde til fx en ubetalt regning, kan dette være noget for dig. Når det kommer til nemme kroner, kommer kviklån ind på en klar førsteplads. Det er nemt og hurtigt at tage, men kommer med en pris der kan være høj!

Du behøver kun at opgive et minimum af oplysninger, du er fri for at skulle stille sikkerhed for pengene, og nogle steder kan du få pengene ind på din konto inden for ganske kort tid.

Privatlån – op til 400.000 kr.

Privatlånet er den anden type på online markedet, hvor du kan søge større pengebeløb op til 400.000 kroner. Her skal du ikke stille sikkerhed og der findes flere prisvenlige udbydere, der kan fungere som et fint alternativ til din bank. I hvert fald i visse tilfælde.

Hvis du er træt af at tage offentlig transport til arbejdet, mangler du penge til at renovere badeværelset eller noget helt tredje, kan det være værd at se nærmere på de privatlån, der bliver udbudt på internettet. Med dette kan du få flere penge end ved førnævnte – helt op til 400.000 kr.

Kunne du tænke dig ekstra penge mellem hænderne til fornuftige formål, kan du derfor overveje at tage et privatlån. På internettet findes der en lang række udbydere, der gerne tilbyder dette. Vil du finde den helt rigtig udbyder, kan du skabe dig et overblik med diverse låneoversigter. Vi har blandt andet flere gode oversigter på Din-pris.dk, alt efter hvor mange penge du søger, og ellers findes der mange andre online tjenester.