Har du lyst at optage et online kreditkort, har du en række muligheder at vælge imellem, selvom udvalget ikke er overvældende. Du kan søge kredit op til 75.000 kr. online og ofte er der særlige fordele og rabatordninger inkluderet.

Det betyder at du kan spare penge, hvis du anvender kreditkortet i bestemte butikker og sammenhænge. Samtidig kan kreditkortet være et godt alternativ til online lån, hvis du ikke skal bruge alle pengene på én gang. Se mere her.

Dine kreditkort muligheder

I Danmark kan du finde kort med kredit op til 100.000 kr. alt efter hvilken udbyder du vælger. Der vil samtidig være forskelle i hvilke fordele de enkelte kreditkort indebærer, hvorfor du bør undersøge markedet grundigt, inden du beslutter dig.

Her er en liste med de online kreditkort muligheder du har som forbruger.

  • Bank Norwegian
  • Santander Bank
  • Express Bank
  • Ikano Bank
  • Re:member

Som alternativ til online lån

Der er ingen tvivl om at Mastercard og Visa kort kan være et godt og billigere alternativ til online lån, i de situationer hvor du ikke skal bruge pengene med det samme. Har du brug for 20.000 kr. til renovering af boligen, så skal du have pengene ind på kontoen med det samme.

Har du derimod lyst til at have lidt ekstra penge til disposition, kan det være et rigtig godt alternativ, da du typisk kun betaler renter på de penge du har brugt. Så hvis du har kortet, uden at bruge det, kan det faktisk blive en ret prisvenlig løsning. Hvis du tilmed bruger det de steder hvor du kan opnå rabat, er der ekstra god grund til at vælge denne løsning.

Hvad der er det rigtige for dig, afhænger udelukkende af din situation, men det er bestemt et godt alternativ.

Kreditkort er mere udbredt i Norge

Der er ingen tvivl om at online kreditkort er langt mere udbredt i Norge, hvor forbrugerne har mange flere muligheder at vælge imellem. Her kan man også tegne kredit helt op til 150.000 kr. og med muligheden for rabataftaler og øvrige fordele, når der købes med kreditkortet. Det norske kreditmarked er på mange måder mere udviklet end det danske, hvilket de forskellige tjenester viser med al tydelighed.

For når du skal sammenligne og finde kreditkort online i Danmark, er valgmulighederne mere begrænsede. Bank Norwegian, Santander Bank, Ikano Bank og Express Bank er de fire primære udbydere.

Som det fremgår af tjenester som Kredittkort-online.com og Beste-kredittkort.com er der en del flere udbydere i Norge. Foruden ovennævnte findes ydermere Re:member, yA Bank, 365Direkte Mastercard, Komplett Bank, Credits Visa og mange flere.

Visse udbydere er senest kommet på det danske marked, fx. Re:member, men aktuelt er det ikke muligt at bestille Mastercard hos dem. Så spørgsmålet er om de midlertidigt har stoppet ordreflowet.

Der er ingen tvivl om at kreditkort er langt mere udbredt, anvendt og synligt for forbrugerne i Norge. Særligt synligheden er nok området, hvor forskellen er størst. For i danske finansielle sammenligningstjenester, er det langtfra altid, at man finder disse kreditkortudbydere. Eller at de bliver omtalt og benævnt i stor stil.

Om den manglende synlighed så skyldes begrænset efterspørgsel eller om den begrænsede efterspørgsel skyldes, at for få forbrugere er opmærksomme på muligheden, som alternativ til forbrugslån. Det er historien med hønen og ægget, og vanskeligt at vide hvad der er den reelle årsag.