Har du brug for at låne penge til en kosmetisk operation? Det kan være en operation, en fedtsugning, en brystoperation, ansigtsløftning eller lignende. Uanset hvad, skal du have pengepungen i orden, da det er dyrt.

For alt efter hvad du skal have ændret, kommer det hurtigt til at koste fra 15.000 kr. og helt op til 70.000 kroner. Penge som de færreste danskere har på kontoen. Vi ser nærmere på hvordan du kan skaffe pengene og hvorfor sommerferien er god timing.

Brug for penge til plastikkirurgi?

Har du brug for penge til plastikkirurgi, kan online bankerne være en god mulighed, særligt hvis du har svært ved at overbevise din egen bank. Flere af dem kan tilbyde fair renter og muligheden for lån op til 500.000 kr. Du kan finde finansiering til det du mangler online, hvor ansøgningsprocessen er fleksibel og enkel. Det gør derfor ingen forskel om du søger finansiering af kosmetisk operation, nyt køkken eller efterisolering i boligen.

Når du skal låne penge, så husk altid at holde fokus på renten og ikke mindst ÅOP-satsen, så du ender med at finde den billigste løsning for dig.

Et godt tidspunkt henover sommerferien

Hvis du skal i gang med en større kosmetisk operation, vil det typisk komme til at påvirke dine fysiske evner markant. Det kan enten betyde at du ikke må røre dig som normalt, at du skal holde dig i ro eller ikke må arbejde i flere uger.

Det er ikke unormalt at du bliver sygemeldt 1-2 uger efter et større indgreb og netop derfor er sommerferieperioden et oplagt tidspunkt. Det vil give dig tid til at blive 100% igen og du kommer ikke til at stå dårligere hos din arbejdsgiver – eller bruge af dine feriedage.

Jamen, vil det ikke spolere ferien?

Det er klart, at hvis du skal igennem en stor operation kan det lægge en dæmper på din ferie og dine muligheder for at tage på stranden eller til udlandet. Omvendt vil du være omgivet af dine venner og familie langt mere, hvilket gør det nemmere at være inhabil.

De fleste vil have det sværere ved at skulle ligge derhjemme i 2 uger, uden selskab, og hvor man har dårlig samvittighed over for sin arbejdsgiver. Du kan jo ikke være sikker på at få løn i fraværet, da DU har valgt at foretage operationen. Du vil typisk frasige dig løn i perioden, hvis det er et personligt og frit valg du har truffet.

Når det er sagt, er timingen helt op til dig selv og det vil ligeledes afhænge af hvornår du kan få tid. Der er dog al mulig grund til at gennemtænke hvornår du ligger din kosmetiske operation, så du kommer godt igennem dage og ugerne bagefter.