Har du brug for et forbrugslån til tandlæge? Du kan søge finansiering af tandlægeregning online, hvor mulighederne er mange og godkendelseschancerne høje.

Vi har set på dine muligheder, ud fra dit job og indkomstgrundlag som tandlæge. Indkomsten kan nemlig have indflydelse på dine muligheder.

Finansiering af tandlægeregning

Du har altid flere muligheder, når du skal skaffe finansiering til at betale din tandlægeregning. De kan være rigtig dyre, men en udgift der ikke kan vente. Du kan spørge banken, søge online, eller forhøre dig i klinikken. Vi anbefaler altid at du søger hos 2-3 udbydere online, da det gøres gratis og uforpligtende. Du har intet at miste, men du får derimod afsøgt alle dine muligheder.

Her er 3 firmaer vi mener du bør ansøge hos online, hvis du ønsker et godt forbrugslån til tandlæge.

Lønnen for en normal tandlæge/tandplejer er 27.785 kr. og det er tilstrækkeligt for at opfylde indkomstkravene hos ovenstående udbydere. Det bør ligeledes give dig gode chancer for at få godkendt din ansøgning.

Det er meget forskelligt hvad du kan tjene som tandlæge, mange er selvstændige, hvorfor det i sidste ende kan afhænge af antal kunder og den succes du har. Der er derfor ikke noget entydigt svar på det, men en årsindkomst over 240.000 kr. vil være nok.

Børste du tænderne korrekt?

Hvad nu hvis du kunne undgå den dyre tandlægeregning? Du kan gøre en del selv, for at opretholde en sund tandhygiejne. Det er særligt vigtigt, at du får børstet dine tænder korrekt. Gør du ikke det, kan det medføre alt for mange skader og hyppige tandlægebesøg. I videoen giver Tandportalen giv gode råd til hvordan du bør gøre, hvis du er i tvivl. Hvem ved om du gør det 100 % korrekt?

Søg penge til alle regninger og operationer

– Penge til alt fra hårtransplantation til indgreb og operationer

En af de klare styrker ved online markedet er, at du kan låne penge til alle regninger, operation og hvad du nu søger. Det kan være lån til at få lavet tænder, finansiering af hårtransplantation, eller noget helt tredje. Formålene kan være så forskellige som du ønsker, da det er din økonomi som definerer mulighederne.

Kom godt i gang med at søge, via ovenstående oversigt, hvor 3 af de billigste lånefirmaer online er samlet.