Ved du om du reelt får den hastighed som du betaler for, når det kommer til internettet på din iPad? Mange er ikke klar over hvordan deres hastighed er og om den stemmer overens med det de betaler for.

Det kan være dumt, da du dermed kan komme til at betale for noget, som du ikke får. Her kan du læse mere om hvordan du tjekker op på din iPad’s internet hastighed.

Tjek løbende din nethastighed

Det kan være en god idé løbende at tjekke op på internethastigheden på din iPad, så du er sikker på det hele kører som det skal, og så du får hvad du betaler for. Der kan være nogle udbydere som ikke lever op til den hastighed de lover, og dette skal man selvfølgelig ikke betale for. Dog er det ikke altid udbyderen der har skylden, da en del forskellige ting kan påvirke hastigheden.

Dette er bl.a. hvor mange brugere der er online på samme tid, kvaliteten af kobberledninger i området, afstanden mellem dig og udbyderens central, din egen computer og hvordan dækningen er der hvor du bor.

Læs også: Valg af bredbånd og GB

Du får ikke altid hvad du betaler for

Har du en fornemmelse af at du måske betaler for meget for dit internet i forhold til den hastighed som du har på din iPad? Der er mange der betaler for meget uden at vide det, men ved at lave en simpel test online, så kan du selv teste om du får hvad du betaler for. Som nævnt, så betyder det ikke altid at det er udbyderens skyld, men det kan forekomme at det er udbyderens skyld, og du derfor bliver snydt.

Du har mulighed for at tjekke din iPad’s internethastighed hos Yousee.

Du kan med fordel teste det mere end én gang, for at sikre at du får det rigtige resultat. Hvis hastigheden er mindre end det du betaler for, så sørg for at tage kontakt til din udbyder, så de kan tjekke op på hvilke grunde der kan være til dette.

Hvis du overvejer at skifte til en ny udbyder eller gerne vil undersøge markedet, kan du se hvem der tilbyder de bedste løsninger via vores sammenligningsoversigt.