Der er rigtig mange danskere som er interesseret i at låne 100.000, men hvem kan egentlig? Det er det store spørgsmål og vi belyser emnet i denne artikel. For det har en stor indflydelse om du vælger at søge online eller i banken. Ikke mindst for dine muligheder og for hvem der kan blive godkendt.

Der er dog en række helt fundamentale elementer som SKAL være opfyldt. Du må ikke stå i RKI, du skal have en tilstrækkelig indkomst og så skal du helst være dansk statsborger. Bliv klogere lige her.

Normale krav online

Der er en række helt generelle krav du skal kunne opfylde online, uanset om du søger 10.000, 50.000 eller 100.000 kroner. Det drejer sig om følgende:

Faste krav

  • Ingen RKI
  • Dansk statsborgerskab (nærmest altid)
  • Dokumentere indtægt (nærmest altid)

Alder og indkomst

Dertil kommer at samtlige selskaber har forskellige krav til din alder og indkomst. Nogle kræver du er mindst 18 år, mens andre har alderskrav der starter ved 23 år. Du bør sætte dig ind i disse hvis du er mellem 18 – 23 år. Er du ældre, behøver du ikke at bruge tid på det.

Indkomstkravene er ligeledes forskellige og skal svinge fra ingen (for at kunne ansøge) til en årsindkomst på mindst 250.000 kr. hos Ekspres Bank. Vi har forsøgt at gøre dig klogere på forskelligheder herunder, med udgangspunkt i firmaer, hvor du kan låne 100.000 online:

  • Bank Norwegian – Mindst 23 år og krav om fast arbejde
  • Paymark Finans – Mindst 20 år og fast indkomst påkrævet
  • Santander Consumer Bank – Mindst 18 år og mindst 240.000 årligt
  • Ekspres Bank – Mindst 18 år og mindst 250.000 årligt

På Internettet vil mange altså kunne søge privatlån på 100.000 kr., men hvor du kan ansøge henne, vil så afhænge af dine personlige forhold. Hvor gammel du er og hvor meget du tjener. Sådan er det altid, uanset lånebeløbet.

Se hvor du kan søge privatlån på 100.000 kr. her.

Strengere krav i banken

Der er ingen tvivl om at kravene er markant strengere i banken. Det er ikke fordi du skal indsende mange flere oplysninger. Det vil typisk kun dreje sig om et budget, der vil klargøre dit månedlige rådighedsbeløb. Det skal du ikke fremsende online.

Det vedrører mere, at du skal have en sundere økonomi for at blive godkendt til et lån på 100.000 kr. Specielt hvis det er til rent forbrug. De danske pengeinstitutter har virkelig strammet deres krav til ansøgere, hvilket gør at du skal fremvise en meget sund privatøkonomi, for at blive godkendt.

Det kan både ses som en fordel og ulempe. Fordelen består i at du derved bør opnå en lavere rente HVIS du bliver godkendt. Ulempen er at du kan være tvunget til at afsøge mulighederne online som alternativ, fordi banken ikke godkender dig.

Vi håber du er blevet klogere på hvem der kan låne 100.000. Der er i hvert fald mange forhold du bør kende til, for at forstå sammenhængen og dine muligheder.