Når du skal låne penge gør det en stor forskel, om du har en høj eller lav indkomst. Dette gælder uanset om du søger online eller hos banken. Hvis du har et velbetalt job, vil du som udgangspunkt have en sundere privatøkonomi og bedre chance for at modtage en attraktiv lav rente.

Dine muligheder for at optage lån med høj indkomst er rigtig gode online, hvor du har frit valg på alle hylder. Hvis du vel og mærke opfylder alderskravet på 18-23 år, hos diverse udbydere.

Vi anbefaler 3 firmaer, hvor du med høj sandsynlighed finder online markedets billigste løsning.

Forbrugslån med høj indkomst

– 3 udbydere du bør ansøge hos

Der er mange udbydere på lånemarkedet i Danmark og en research vil vise, at der er store renteforskelle. Det gør derfor en mærkbar forskel, hvor du vælger at optage dit forbrugslån. Med vores kendskab til mulighederne, har vi håndplukket tre af de billigste lånefirmaer:

Bank Norwegian

Bank Norwegian tilbyder dig det største lån online, op til 400.000 kroner. De fleste kan ansøge hos dem, så længe man er mindst 23 år og har fast arbejde. Om du bliver godkendt kræver en ansøgning, men med en høj indkomst bør chancerne være høje.

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank har to finansielle produkter på hylden og det er deres Privatlån Plus på 50.000 – 350.000, der har lave renter. Hvis du har brug for færre penge, vil renten være noget højere, omend de fortsat fortjener en ansøgning. Du skal nemlig blot være 18 år for at kunne ansøge.

Coop Bank 

Sidst har vi Coop Bank, der tilbyder store lån med en rente fra 5,95 %. Her er du “nødt” til at søge 100.000 – 200.000 kroner, for at få glæde af dette renteniveau. Vælger du at ansøge om mindre lånebeløb, hedder renten nemlig 9,95 %.

Som du kan fornemme har dit pengebehov meget at sige for, hvilken rente du kan forvente. Uanset hvad, vil disse firmaer være et godt sted at starte.

Udbydere med høje indkomstkrav

Vi har samlet en række af de udbydere med høje indkomstkrav, så du kan få et indtryk af hvad der kræves og hvor grænsen går. Som du kan se herunder, vil langt de fleste kunne præsentere en årlig husstandsindkomst på følgende niveauer:

  • Santander Consumer Bank – Husstandsindkomst: 240.000 kr.
  • Ekspres Bank – Husstandsindkomst: 250.000 kr.
  • Ikano Bank – Husstandsindkomst: 225.000 kr.

Selv hos Ekspres Bank vil en månedlig indkomst på 21.000 kroner være tilstrækkelig og det er noget du får via langt de fleste stillinger og jobs. Indkomstkravet bør derfor ikke være en barriere for dig, medmindre du arbejder på deltid eller har et studiejob. Den almene dansker vil kunne opfylde dette, hvilket blot er positivt for dine muligheder som kunde.

Kom i gang med at søge lån med høj indkomst med det samme, via vores 3 udvalgte firmaer. Du kan have svaret i løbet af få timer.