Vil du gerne låne penge som blikkenslager eller VVS tekniker. Vi gør dig klogere på lånemuligheder online lige her. Når du skal låne penge er dit job og indkomst altid af betydning. I banken vil de have meget interesse i hvad du laver, mens online udbyderne er mere fokuseret på din årlige indtægt.

Få et indblik i flere af de bedste lånemuligheder online, hvis du overvejer at søge som VVS’er.

 

Lånemuligheder for blikkenslagere og VVS’er

Du har generelt muligheden for at søge op til 400.000 kroner online, hvilket gør at du kan få finansieret det meste. Arbejder du i VVS branchen bør din månedlige indkomst være nok til at du opfylder indtægtskravet hos samtlige udbydere. Ud fra dette, vil vi anbefale dig at søge hos følgende udbydere:

  • Bank Norwegian
  • Modus Finans
  • Nordiclån
  • Santander Consumer Bank
  • Vivus

Vivus tilbyder dig kun kredit op til 4.000 for nye kunder, men vi har dem med, fordi det er helt gratis. Så hvis du har et lille pengebehov, vil det være den absolut billigste løsning. Ellers anbefaler vi du undersøger mulighederne, hos de øvrige firmaer.

Indtægten har meget at sige – hvorfor?

Hvordan kan det være at indtægten har meget at sige? Det er fordi det reelt er den, der skal kunne betale de månedlige afdrag. Uden indtægt, intet rådighedsbeløb og dermed ikke mulighed for at betale pengene tilbage.

I forlængelse deraf, er det væsentligt at notere sig at jo mere du tjener, desto større rådighedsbeløb vil du typisk have. Du har altså flere penge mellem hænderne, som kan bruges på hygge & sjov, eller på at betale de månedlige afdrag. Jo bedre din økonomi er polstret, desto mindre risiko løber långiverne og det fordrer lavere renter og omkostninger.

Normal lønnen for VVS’er generelt

Din-pris.dk har set på normal lønnen for VVS’ere generelt og den ligger på 30.430 kroner ifølge Jobindex. En god solid indtægt, der bør give dig rigtig gode muligheder – ikke kun for at blive godkendt, men ligeledes for at opnå en lav rente.

Gør dit arbejde grundigt ved at søge hos flere firmaer, da du aldrig kan vide hvem der tilbyder det billigste lån til dig som VVS tekniker eller blikkenslager. Det er altid uforpligtende og vil sikre dig den lavest mulige rente på online markedet.