Har du brug for et lån som sælger? Det kan være du arbejder som salgsassistent, Key Account Manager eller noget helt tredje. Det er din indkomst og alder som vil påvirke dine muligheder og lånechancer mest.

Her er der markant forskel på din indtægt, alt efter om du er salgsassistent eller Key Account Manager. Det kan påvirke hvilken rente du får tilbudt og hvor du bør ansøge henne. Vi giver dig vores anbefalinger her, alt efter dit arbejde.

Alder og indkomst har betydning

Der er ingen tvivl om at din alder og indkomst har en stor betydning for dine muligheder. Du kan reelt godt tjene mere som 20 årig Key Account Manager (KAM), end en salgsassistent på 25 år. Alligevel kan dit udvalg være forskelligt, da du ikke opfylder visse firmaers krav til alder.

Du bør derfor altid sætte dig ind i om du skal opfylde særlige krav. Her bør du primært fokusere på alderen, hvis du er under 23 år. Det højeste indkomstkrav er på 240.000 kroner om året, så hvis du tjener mere, vil det heller ikke begrænse dig.

Se mere om dine lånemuligheder og vores anbefalinger i de næste afsnit.

Lånemuligheder for salgsassistenter

Der er ingen tvivl om at dine muligheder er fornuftige som salgsassistent, men din indtægt kan være utilstrækkeligt til at ansøge hos Santander Consumer Bank. En udbyder der ellers er blandt de billigste på markedet. Vi vil derfor anbefale dig følgende:

  • Bank Norwegian
  • Nordiclån
  • Robotlån

Det skal nævnes, at hvis du er en ung salgsassistent under 23 år, så kan du ikke ansøge hos Bank Norwegian. Er du under 20 år, vil din primære mulighed være Robotlån, hvor du blot skal være myndig.

Den gennemsnitlige løn for en salgsassistent i Danmark ligger på 19.716 kroner. Interessant er det at se hvor stor lønforskellen kan være, alt efter om du er 30 eller 40 år. Det viser følgende:

  • Gennemsnitsløn for 40 årige: 19.730 kr.
  • Gennemsnitsløn for 30 årige: 18.006 kr.

Lånemuligheder som Key Account Manager

Lånemuligheder er ekstremt gode som Key Account Manager, hvilket specielt bunder i en høj indtægt. Det giver dig et bredt udvalg af udbydere at vælge imellem, samtidig med du typisk vil have en sund privatøkonomi. Den høje indkomst fordrer i hvert fald lavere renter og kreditomkostninger for de fleste.

Gennemsnitslønnen er ifølge Jobindex.dk på 48.650 kr. mens den ligger noget lavere for KAC ansatte under 30 år. I alle tilfælde vil mulighederne være mange og gode. Her er de tre vi mener du bør fokusere på:

  • Bank Norwegian
  • Santander Consumer Bank
  • Ikano Bank