Skal du finde et nyt webhotel til din hjemmeside, blog eller webshop? Der er mange hostingfirmaer på markedet, så det kan være svært at skelne dem fra hinanden. Specielt fordi alt ikke handler om pris, specifikationer og GB plads.

Kundeservice, oppetid og andre aspekter, er elementer der ikke kan fremgå i prisoversigten og som kan være svære at vurdere udefra. Det kræver erfaring og kendskab til de forskellige løsning. Vi har derfor gjort en indsats, for at finde frem til det mest populære webhotel 2020.

Top 3 bedste webhosting i 2020

Der er flere gode hostingløsninger på det danske marked og der er generelt en god kvalitet på markedet. Lad os starte med at understrege dette. Når det er sagt, vil der bare være forskel i pris og kvalitet, på de bedste til de dårligste.

Vi har lavet en top 3 over bedste webhosting i 2020, hvor du får meget for pengene, en god kundeservice og en meget stabil løsning. Et webhotel der vil være velegnet til både små hobbyblogs og større hjemmesider. Har du meget trafik og/eller en tung hjemmeside, kan det dog godt være du behøver flere GB.

1. One.com pris: 19 kr. pr. måned

One.com er en erfaren og ældre udbyder på markedet. Her kan du vælge et Starter webhotel til 19 kr./md. og så får du 50 GB plads med. Du kan alt det nødvendige og grundlæggende hos One.com. Du betaler 90 kr. for oprettelsen.

Kundeservicen er generelt rigtig god, hvor der er kort vej til deres livechat og hvor de altid plejer at finde en brugbar løsning til dig som kunde. For dem der vægter god support, vil de helt sikkert stå stærkt i billede. En stabil og troværdig løsning.

Samlet startpris: 318 kroner

2. Azehosting – pris: 14 kr. pr. måned

Hos Azehosting har du plads til 10 domæner, på webhotellet til 14 kr. om måneden. Det indebærer 10 GB plads, gratis SSL og gratis oprettelse. En god og prisvenlig løsning, der barer fungerer.

Azzehosting yder en meget fornem service, hvor de er hurtige og meget servicemindede, så det er helt bestemt et plus. Særligt for de ikke så teknisk kyndige, der kan forventes at have spørgsmål og vanskeligheder undervejs.

Samlet startpris: 267 kroner

3. Unoeuro – pris: 18,62 kr. pr. måned

Med Unoeuro webhotellet til 18,62 kr. får du et ubegrænset antal domæner, 10 GB plads og en ekstrem hurtig server. En rigtig god og stabil hostingløsninger, der kan det den skal og med gode funktioner i kontrolpanelet. Man kan dog stille sig mere kritisk over for deres kundeservice, der bestemt er dalet efter de er gået sammen med Meebox. Kombineret med en fordobling af prisen fra ca. 9 til 18 kr. for det billigste webhotel, må de nedgraderes til en 3. plads i forhold til tidligere.

Du betaler en oprettelse på 15 euro, svarende til 111,58 kr. i skrivende stund. Den eneste ulempe ved dem er faktisk, at du ikke kan oprette unikke mails til de tilknyttede domæner på webhotellet som en del af pakken.

Samlet startpris: 335 kroner

 

Meebox er blevet til Unoeuro

For dem der ikke følger hostingmarkedet så tæt som os, er Meebox nu blevet til Unoeuro. Det betyder at to af de mest populære webhoteller og hostingudbydere, med et fantastisk serviceniveau, nu er blevet til én. Det skal ikke være nogen hemmelig at vi er store fans af begge løsninger, hvorfor vi sagtens kan se synergierne ved en sammenslutning.

Vi mener de har mange af de samme styrker og kvaliteter, så det er heller ikke så overraskende at overgangen fra Meebox til Unoeuro har forløbet relativ gnidningsfrit indtil videre.

Det er faktisk sådan, at hvis fusionen ikke var tilfældet, ville Meebox sandsynligvis være en del af vores top 3 over mest populære webhoteller. Blot for at indikere det er to af de helt store, der er gået sammen.

Vi mener trygt du kan benytte dig af alle tre hostingfirmaer, Unoeuro, One.com og Azehosting, der alle er velegnede til de fleste. Vores gennemgang kan forhåbentlig hjælpe med at klarlægge, hvilken der er den rigtige for dig, så du får valgt den bedste webhosting i 2020.

Vær OBS på antal domæner, plads og unikke mails

Det mest populære webhotel for mig, behøver ikke at være det samme for dig. Det afhænger meget af dine behov og hvad det skal bruges til. Af samme grund, bør du være særlig OBS på specielt tre ting:

  • Hvor mange domæner kan der være på webhotellet? Særligt hvis du gerne vil have flere liggende.
  • Hvor meget plads er der og vil det være nok til at hoste din hjemmeside?
  • Hvad er muligheden for at oprette unikke mails til dine domæner?

Det sidste punkt nævnes, da det er én af få svagheder hos Unoeuro. Her skal du nemlig have et særskilt webhotel pr. domæne, for at kunne oprette en tilhørende e-mail til gratis. Ønsker du dette til dine tilknyttede domæner, er det ikke muligt som udgangspunkt.

Et godt eksempel på at du bør tage højde for flere ting, ud fra dine behov, inden du udvælger den webhosting der er bedst for dig.

Du kan se flere af Danmarks bedste webhoteller her.