Privatlån 19 år

Som ung 19 årig er der rigtig mange ting, der skal nås. De fleste unge har mange drømme om ambitioner, men det er ikke altid den tid hvor man har flest penge på bankkontoen. Det sætter sine begrænsninger og så kan det endda være du ikke har råd til alle dine faste udgifter. Hvis du mangler penge til forskellige formål, kan du søge online privatlån som 19 årig.

Lån penge som 19 årig

Selv som 19-årig findes der forskellige muligheder for at skaffe pengene til dine regninger, drømmeferie, eller hvad du ellers har i tankerne. Og det kan godt betale sig at undersøge alle muligheder, før du endelig beslutter dig. Der er visse begrænsninger når du er 19 år, men vi har lavet en oversigt over hvor du kan låne penge som 19 årig. Ansøg helt gratis og uforpligtende.

De øvrige lånemuligheder for 19 årige

Dine forældre

Hvis du tager lånet, fordi du ikke har lyst til at være så afhængig af dine forældre længere, nytter det selvfølgelig ikke at spørge dem. Men hvis du bare skal bruge penge og helst vil have det er så billigt som muligt, kan dine forældre være en mulighed. Her kan du få penge uden at skulle betale oprettelsesgebyrer, renter og med så lang en låneperiode, som de tillader.

Omend det kan være problematisk at have 50.000 kroner mellem familiemedlemmer, da det potentielt kan give nogle ubehagelige kontroverser. Så det er noget der skal gøres med omtanke.

Banken

Det mest traditionelle sted er selvfølgelig i banken. Her kan du også søge lån når du er 19 år, men det kan gå hen og blive rigtig svært at blive godkendt, fordi du som 19-årig måske ikke står med en høj indkomst eller stor opsparing. Her kan du til gengæld få muligheden for at tale med din bankrådgiver, om hvad dine behov og muligheder er, hvilket også kan være en stor fordel.

SU-lånet

SU-lånet er suverænt det billigste lån du kan få som 19 årig, men grænsen går ved et månedlig tilskud på 3040 kroner om måneden. Vi har derfor taget denne mulighed med, for dig der har et mindre pengebehov og med behovet for et månedligt tilskud til kontoen. Det kan være til betaling af regninger, maden etc. Hvis du mangler 15.000 kroner på kontoen inden for kort tid, vil det ikke være løsningen for dig.

Du har flere gode muligheder for at låne penge når du er 19 år, hvor online privatlån nok er den nemmeste men dyreste vej at gå. Gennemtænk alternativerne så du er rustet til at tage den rigtige beslutning.