Privatlån 20 år

Når man er 20 år, er de fleste i gang med en eller anden form for uddannelse og er flyttet hjemmefra for at være nærmere studiet. Det er derfor i denne periode af livet, at det kan være svært at få det hele til at hænge sammen økonomisk. Overvejer du at søge online privatlån, har du flere gode muligheder når du er 20 år. Se dem via vores oversigt.

Lån penge som 20 årig

Hvis du gerne vil låne penge som 20 årig, er det afgørende at du undersøger mulighederne grundigt og tænker dig om to gange. Det skal være en velovervejet beslutning og så bør du have meget fokus på både renten og ÅOP. Vi har lavet en oversigt, der gør du enkelt kan sammenligne lånemuligheder for 20 årige og ansøge uforpligtende.

Alderen åbner døre

Når det kommer til at låne penge er det kort sagt sådan, at jo ældre du er, jo bedre. I hvert fald når det kommer til udvalget af udbydere, der er langt større så snart du runder 23 eller 25 år. Dette skyldes udbydernes forskellige krav til ansøgere.

For 20-årige er der et godt udvalg af långivere, omend det ikke er alle firmaer du kan vælge imellem. Bemærk at jo bedre økonomi du har og desto flere penge du tjener, desto bedre er dine godkendelseschancer.

Godkendelsesraten er generelt høj på nettet, og væsentlig bedre end landets pengeinstitutter, men du bør fortsat ikke søge mere end du behøver. For jo flere penge du ansøger om, desto sværere vil det være at blive godkendt.

Forklaringen bag forskellige alderskrav

Naturligvis er den universelle aldersgrænse på 18 år, da du ikke kan søge penge, før du er myndig og juridisk frigjort fra dine forældre. Men mange långivere vælger at sætte deres aldersgrænse endnu højere, f.eks. ved 20, 21 eller 25 år.

Det gør de fordi de ved, at mange 18-årige ikke har nok penge eller indtægt generelt set. Der vil naturligvis være undtagelser, men der er ingen tvivl om denne målgruppe generelt udgør en højere risiko for lånefirmaerne. Så nogle har valgt at sætte alderskravet højere. Det er derfor du har færre muligheder for at låne penge som 18 årig, sammenlignet med når du runder 20 år.

Desuden kan det for nogle unge gælde, at de generelt er mindre pligtopfyldende end ældre og ikke har samme økonomiske bevidsthed eller ansvarlighed. I sammenligning med en familiefar på 35 år eller en ung kvinde på 29 år. Man kan selvfølgelig ikke sætte alle unge i bås, men det er nogle af disse grunde, der ligger bag alderskravet hos de forskellige udbydere.

Andre krav, du normalt skal opfylde

Det er meget forskelligt fra långiver, hvilke krav du skal opfylde. Men der er dog nogle krav, som går igen. For det første må du ikke være registreret i RKI som en dårlig betaler, da långiverne her er for bange for, at de ikke får deres penge igen. Derudover skal du også være dansk statsborger.

Sidst men ikke mindst kigger mange långivere også på din indkomst og har måske et vist indkomstkrav, så de er sikre på at få deres penge tilbage. Dette er en anden faktor, som kan gøre det svært for unge at få lov at låne penge, da de som regel har en lav eller ingen fast indtægt.