Privatlån 21 år

Det første store spring ind i voksenlivet kommer, når du runder de 18 år og officielt bliver myndig. Men det er ikke alle, der flytter hjemmefra allerede som 18-årige. Som 21-årig er de fleste dog fløjet fra reden og skal klare sig selv med et lille SU bidrag eller et job som ufaglært. Det er ikke altid så let at få økonomien til at hænge sammen som ung 21 årig. Har du brug for et privatlån i en alder af 21 år? Så tjek dine muligheder lige her.

Lån penge som 21 årig

Du er ved at være træt af, at du ikke kan invitere hende den søde pige fra studiet med ud at spise. Og at du ikke har råd til at købe et nyt fjernsyn. Uanset hvad du skal bruge penge til, har du mulighed for at låne penge som 21 årig flere steder online. Vi giver dig overblikket over lånemulighederne for 21 årige.

Ønsker du at se mere om hver enkel udbyder, kan du nemt gøre det ved at trykke på “Vis mere”. Herved finder du en lang række informationer, der måske kan gøre en forskel for dig.

Lån på 20000 vs. 40000 kr.

– Dit valg af pengebeløb har stor indflydelse

Der er stor forskel på, hvilket lån du har brug for som 21-årig, og hvilket du har brug for som 30-årig. Som 21-årig har du ikke brug for at søge penge til et stort hus, men måske mere til at lette presset på din konto, så du ikke behøver at spinke og spare dig igennem ugen.

Det gør med andre ord en stor forskel, om du søger lån på 20000 eller 40000 kroner. Jo større beløb, desto sværere er det at blive godkendt.
Beløbet du søger om, har stor indflydelse på, hvordan din låneaftale kommer til at se ud. Hvis du har brug for at større privatlån, vil prisen også bliver derefter.

Hvis du derimod kan klare dig med at par tusinde, behøver renterne ikke være tårnhøje, og du kan forhåbentlig betale det tilbage forholdsvist hurtigt. Du bør derfor tænke dig godt om, inden du vælger dit ønskede pengebeløb.

Skulle du have lyst til at se dine muligheder for ovennævnte lånebeløb, kan du tjekke vores oversigter med privatlån på 20000 og privatlån på 40000.

For 21 årige: Banken er billigst – online firmaerne er nemmest

Når du går igennem dine muligheder for at finde ud af, hvor du skal ansøge, vil du hurtigt finde ud af, at det er langt nemmere at blive godkendt til et lån, hvis du ansøger hos et af firmaerne online. Og deres priser kan til tider sagtens være et godt alternativ til banken.

Men typisk er banken det sted, hvor du kan få det billigste lån i en alder af 21 år. Hvis du gerne vil have den billigste løsning, skal du altså starte med at henvende dig i banken. Omvendt vil det aldrig skade at indhente tilbud online også, da det gøres uforpligtende og uden du binder dig til noget. På den måde kan du se hvad de hver især kan tilbyde dig. Du kan jo ikke være sikker på banken godkender din forespørgsel.

Der er mange fordele ved at søge penge på nettet, men hvis du kan overbevise dit eget pengeinstitut, vil det ofte være den bedste løsning. Ikke mindst fordi de kender din privatøkonomi og tager meget hensyn til den, inden du eventuelt godkender din ansøgning.